Имунна защита

Ние в МаКаСа вярваме, че с помощта на ароматерпията, освен уют и благоухание в дома си, можем и да се защитим от сезонните предизвикателства! В този раздел, ще намерите подбор от етерични масла, които препоръчваме да прилагате за здрав и силен имунитет. Към тях сме добавили и най-популярните базови масла, които можете да използвате за основа на мехлеми и масажни блендове. 

 

Най-важните свойства, които търсите в едно етерично масло, което би могло да подкрепи имунната ви система, са антибактериални и антисептични. Ето и нашите предложения за някои от най-популярните етерични масла, които се препоръчват и имат имуностимулиращ ефект.

 

Съветваме ви, при всякакви общи неразположения, първо да се консултирате с личния си лекар!

 
Натуралните продукти, като етеричните масла, са отлични добавки за подсилване на ползите от воденето на здравословен начин на живот. Въпреки че все още подлежат на изследвания и проучвания, укрепващите имуната система свойства на етеричните масла, намират все по-голямо признание в света на природната медицина. Нарастващото количество данни за тяхното приложение, демонстрира ефикасността им, но в много от случаите наличните доказателства, все още са оскъдни. 
 
Медицинските експерти са единодушни, че причината, поради която този период е познат, като сезон на настинките и грипа, не е толкова заради самото студено време, което допълнително предразполага организма ни, колкото заради склонността да прекарваме повече време на закрито. Това ни прави и по-податливи на различните бактерии и вируси.

 

  • За да разгледате Етеричните масла, които предлагаме, моля, кликнете на този линк тук
  • За да разгледате Базовите масла, които предлагаме, моля, кликнете на този линк тук
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по