Маски за коса

Маската за коса е допълнителна грижа, която действа в дълбочина и възстановява увредената коса или тази, която се нуждае от по-дълбоко подхранване. Нанася се върху добре измита и подсушена с кърпа коса. По този начин попива по-добре и действието и е по-силно. За още по-добър резултат, може да завиете косата със затоплена кърпа за времето посочено на опаковката, обикновено 10-15 минути. 

 

За оптимална грижа се използва веднъж или два пъти седмично, в зависимост от индивидуалните нужди на косата ви.

 

В „Макаса“ сме се погрижили да ви предоставим богат избор на натурални маски с различно действие, обогатени с естествени масла, растителни екстракти и морски колаген, с които вашата коса да заблести.

 

Защо маски за коса?

 


Маските за коса са бързи, но много мощни, ефективни начини да осигурите на косата си тонове ползи за здравето за по-малко от 20 минути. Помислете за маски за коса като мощни балсами за коса, които дават на косата Ви предимства като омекотяване и хидратиране, тласък за растеж, добавяне на блясък и дори борба с инфекциите. Въпреки че някои фризьорски салони предлагат скъпи процедури за коса, които дават много добри резултати, ние решихме да се обърнем към майката природа за предлаганите от нас маски за коса. Нашата селекцията от маски за коса помага за подхранването, защитата и овлажняването на косата Ви по естествен начин, така че да сте сигурни, че полагате най-добрите грижи за запазвне на здравето и.

 

Какво ни съветват експертите?

 

Изборът на маска не зависи толкова от това дали косата е дебела или тънка, а най-важно съображение е „от какво се нуждае“ – независимо дали това е хидратация, възстановяване, подхранване и т.н.

Стремете се да използвате маска около един до два пъти седмично (на мястото на обичайния си балсам), оставете я да действа около 10 до 15 минути и изплакнете със хладка вода, за да подобрите блясъка.

 

Най-добрата маска за коса може да трансформира косата ви за една нощ. Никой друг продукт за грижа за косата няма толкова голяма сила, колкото тази. След като определите точно от какво се нуждае косата Ви, било то хидратация, витамини или подхранване, ще можете да се възползвате от правилното лекарство, точно тук.

 

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по