Свържете се с нас! 
0893 770 988
         [email protected]

Био масло от Саша Инчи (Инка Инчи) 50/100 мл Alteya Organics

Био масло от Саша Инчи (Инка Инчи) 50/100 мл Alteya Organics

Моля, първо изберете разновидност.
12,50 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност


Безплатна доставка при поръчка над 39,99 лв. с куриерска фирма Speedy
Безплатна доставка
при поръчка над 59,99 лв. с куриерска фирма Econt
Време за доставка 1–2 работни дни
Възможност за безплатно връщане, замяна и проверка на пратката

Богато на антиоксиданти, маслото от Сача Инчи е едно от маслата с най-високо съдържание на полиненаситени мастни киселини (омега 3 и омега 9), както и на витамин Е. Благодарение на уникалната комбинация от компоненти, маслото е отличен хидратант, а същевременно се използва за подобряване баланса на мастната секреция и за подхранване на кожата и косата. Богато на антиоксиданти, това масло с приятен леко сладникав аромат не само може да съдейства за по-здрава коса, но също така да успокои и подхрани чувствителна, раздразнена или акнеична кожа. Кожата поема маслото относително бързо, а то от своя страна ѝ осигурява дълготрайно овлажняване, както и омекотяване вида на фините линии и бръчки.

Със своя приятен, леко сладникав аромат, не само може да съдейства за по-здрава коса, но също така да успокои и подхрани чувствителна, раздразнена или акнеична кожа. Кожата поема маслото относително бързо, а то от своя страна ѝ осигурява дълготрайно овлажняване, както и омекотяване вида на фините линии и бръчки.

  • Метод на получаване: Студено пресоване
  • Рафиниран ли е продуктът: Не
  • Колко бързо се абсорбира от кожата: Средно
  • Аромат: лек
  • Произведено от Алтея Органикс, чрез студено пресоване на  (Plukenetia volubilis (Sacha Inchi) Seed oil) от био сертифицирани райони. 100% органично USDA сертифицирано масло от Саша Инчи на Алтея Органикс. Бутилка кафяво Amber стъкло с пипета.
  • Произход: Перу
  • Само за външна употреба.
  • Съхранение при температура от 15°C до 25°C . Да не се излага на пряка слънчева светлина или в близост до топлинни източници.
  • Да не се употребява при алергия към някоя от съставките.
  • Преди употреба да се направи тест за чувствителност.
  • При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта.
  • Да се съхранява на недостъпни за деца места.

Начин на употреба

  • Може да се използва в козметични формули или самостоятелно. Подходящо за всеки тип кожа.
  • Подходяща съставка в продукти за грижа за кожата на лицето, масажни масла, сапуни, продукти за грижа за тялото и косата.
  • Приложение върху кожата – нанасяте няколко капки ежедневно или колкото пъти е необходимо върху цялото лице – самостоятелно или след използване на продукт на водна основа. Не използвайте върху наранена кожа.
  • Приложение върху косата – сложете няколко капки върху пръстите на ръцете, разтъркайте и нанесете по дължините на косата, за да я подхраните и да ѝ придадете допълнителен блясък.

 

INCI: Plukenetia volubilis (Sacha Inchi) Seed Oil*
*Био Сертифицирани съставки

Съхранявайте на хладно и сухо място. Дръжте далеч от пряка слънчева светлина и от топлинни източници. Ако температурите са много високи през летните месеци, може да се съхранява в хладилник. Имайте предвид, че е необходимо да извадите от хладилника 12 часа преди употреба, за да може маслото да се адаптира към температурата на помещението.

Био масло от Саша Инчи (Инка Инчи) 50/100 мл Alteya Organics

Био масло от Саша Инчи (Инка Инчи) 50/100 мл Alteya Organics

12,50 лв. В наличност
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки