Свържете се с нас! 
0893770988
         [email protected]

НОВАТА ОРГАНИЧНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО НА PRIMAVERA

Козметичната линия Organic Skincare PRIMAVERA отваря нова глава в историята на натуралната красота. Обединявайки силата на природата с ефективната козметика, PRIMAVERA превръщат чистите, натурални растителни съставки в уникално леки формули с видими резултати.

Новият подход на PRIMAVERA към естествената красота се основава на индивидуалното взаимодействие на различните растителни съставки и на дългогодишния опит на компанията в областта на естествената красота и ароматерапията. PRIMAVERA създават органична грижа за лице, с която чувствате лекота, която се отличава с иновативни и ефективни формули на растителна основа.

Нуждите на нашата кожа са уникални и се променят от ден на ден. Иновативната нова козметична линия Organic Skincare PRIMAVERA се фокусира еднакво върху ефективността и индивидуалността, и предлага разнообразни възможности за комбиниране. Продуктите от различните линии могат да се смесват и съчетават помежду си за допълнителна ефективност и напълно индивидуален план за цялостна бюти рутина.

Грижата за лице на PRIMAVERA представлява развитие и на нашите ценности – посветени на любящото, грижовно и признателно взаимодействие на човека с природата. Козметиката на PRIMAVERA е дар за нашата уникалност. Тя ни помага да добавим още повече блясък към личната си красота, да я поддържаме, да се наслаждаваме. Като колекция от сертифицирани натурални козметични продукти, съдържащи само веган съставки, новата органична грижа за лице PRIMAVERA е уникална симбиоза от натурална ефективност и неповторимо усещане за кожата.


М н о г о ф у н к ц и о н а л н и    к о м б и н а ц и и

Максимален ефект за всеки тип кожа

Всички продукти за грижа за лицето PRIMAVERA могат да се комбинират индивидуално помежду си. Ефективността на продуктите се допълва и укрепва.
Открийте всички възможности и се насладете на красотата и здравето на лицето си!


C L E A N S I N G

Натурална свежест, за всички типове кожа


Линията Cleansing предлага три различни почистващи продукта, подходящи за всички типове кожа. Могат да бъдат индивидуално съчетани с другите три натурални козметични линии PRIMAVERA в зависимост от нуждите на кожата.

Комбинацията от био масло от семена на краставица, ароматни цитрусови акорди и прясна мента, оформят основата за нежно и същевременно ефективно прочистване.

Линията Cleansing овлажнява, предпазва от дехидратация и поддържа естествената кожна бариера – за свеж и по-младежки тен.


H Y D R A T I N G

Натурална хидратация.
За нормална, суха и чувствителна кожа

Уникалните леки текстури с органични съставки на продуктите от линията Hydrating, гарантират ободряващо и овлажняващо преживяване.

Съставът от подбрани растителни еликсири прави кожата сияйна, активира естествената кожна бариера и предпазва от преждевременно стареене от неблагоприятните влияния на околната среда.

Ароматна и освежаваща, линията Hydrating ни обгръща с натурална хидратция от природата.


P U R E   B A L A N C E

Хармония и баланс.
За комбинирана и мазна кожа

Уникалният състав на линията Pure Balance с регулиращи лечебни растителни комплекси от био градински чай, хармонизира и успокоява кожата.

Леките, немазни текстури осигуряват ароматен, балансиран, свеж и равномерен тен. Кожните раздразнения са облекчени.

Линията Pure Balance е подходяща за комбинирана и мазна кожа и създава оптимален обмен на влага, свива порите и регулира производството на себум.


G L O W I N G    A G E

Сияние и свежест.
За зряла и взискателна кожа

Линията Glowing Age е сърцето на новата козметика за лице Organic Skincare PRIMAVERA. Запазва естествената красота и вътрешното излъчване.

С ароматни и иновативни композиции на активни комплекси от ценното масло кахай, линията Glowing Age укрепва структурата на кожата, заздравява кожната бариера, придава еластичност и свеж младежки вид на кожата.

Продуктите са перфектни за постигане на по-младежки, равномерен и натурален тен.


 E N E R G Y   B O O S T 

Сияние и свежест.
За всеки тип кожа

Дълбоко подхранващите съставки на растителна основа на продуктите от серията Energy Boost, осигуряват равномерен тен и сияйно излъчване.

И трите съживяващи еликсири блестят чрез характерния си начин на действие и превръщат грижата за лицето в ритуали на чувствено преживяване с невероятни аромати.

Високоефективните продукти от серията Energy Boost са съвместими с всички типове кожа и могат да бъдат индивидуално комбинирани и с трите линии в зависимост от нуждите на вашата кожа.


 У С Т О Й Ч И В И   О П А К О В К И 

Опаковките на PRIMAVERA се рециклират.
Да запазим природата чиста.

Опазването на природните ресурси на Земята и климатът винаги са били част от философията на PRIMAVERA. Ето защо непрекъснато подобряваt опаковките си по отношение на екологичната и климатична съвместимост.

Без картонена опаковка

 • 85% от общия диапазон на PRIMAVERA не изисква външната опаковка (през 2020 г. е 81%)
 • С продуктите от Organic Skincare 32% от продуктите нямат външната опаковка

Рециклиращи се опаковки

 • От 32% до 43% от тубите са изработени от рециклирана пластмаса (без капачката) 
 • Новите опаковки без наличието на въздух са изработени от 82% рециклиран материал (без капачката)

Стъкло

 • Използват се рециклируеми стъклени бутилки за 42% от гамата за грижа за лицето. Те могат да бъдат рециклирани без голяма загуба на чистота или качество.
 • Постепенно се намалява теглото на стъклени бутилки средно с 18% (до март 2023 г.)

Съвместими с CО2  емисии

 • Намаляването на теглото в стъклените бутилки прави бутилките по-леки, което има понижаващ ефект върху емисиите на CO2, както по време на тяхното производство, така и по време на транспортирането им.
 • PRIMAVERA държат кратки транспортни маршрути на опаковките, само от доставчици от Германия или Европа (Франция и Италия)

Хартия

 • За опаковките от картон се използва хартия от устойчиво горско стопанство
 • Картонените кутии са отпечатани с печатарски мастила без минерално масло

 О П А К О В К A   Б Е З   В Ъ З Д У Х 

Иновативна опаковка с награда за устойчивост.

Опазва околната среда, запазва съдържанието максимално свежо.

Устойчивата безвъздушна система на новата грижа за лицето Organic Skincare PRIMAVERA е направена от рециклирана пластамаса, с иновативна технология, която запазва продукта възможно най-дълго време свеж. През 2021 г. опаковката печели златна награда на Германия за опаковки в областта на устойчивостта.

Безопасно за природата

 • Направена от 82% рециклиран материал (с изключение на капачката) и защитава природните ресурси
 • Може отново да се влее на 100% в цикъла на рециклиране
 • Устойчиво произведена в Германия

Безопасно за нас

 • Иновативна безвъздушна система, коят запазва възможно най-високoто качество на продукта.
 • Защитната обвивка предпазва висококачествените формулировки от кислорода, за да можете да се насладите на уникалното качество на кремовете и течностите PRIMAVERA.

 


Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки