Кремове за лице

Крем за лице - кой е подходящият за Вас?  При нас ще намерите подходящият крем за всяка възраст, сезон или момент от деня.

 

Кожата на всяка жена се нуждае от грижи, за да запази по-дълго свежия си, младежки вид, както и да забави образуването на първите бръчици.

По-младата кожа има нужда от хидратиращ или подхранващ крем.

За зряла кожа е желателно грижата да бъде по-интензивна. Нанасяне на дневен крем сутринта, а за подхранване през вечерта, се нанася нощен крем.

 

Каква е разликата?

 

Нощният крем е с по-богата текстура, на активни вещества и въздейства по-интензивно, докато ролята на дневния крем е, да предпазва от вредните въздействия на околната среда.

Добре е да се добави към грижата за лицето на зрялата кожа и крем против бръчки, чието действие е да предотврати ранното образувани на фини линии и да заглади вече съществуващите.

 

Кремът се нанася на още влажна кожа за бързо попиване. Самото нанасяне винаги трябва да се случва с масаж. Леките кръгообразни, масажиращи движения, не само подпомагат усвояването на съставките, но и стимулират нервните окончания и активизират кръвообръщението в епидермиса. Така, бавно и нежно, без натиск, нанасянето на крема за лице се превръща в ритуал на удоволствие всеки ден и всяка нощ.

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по