Флорални води

Хидрозол или Флорална вода е течността, останала при парна дестилация на растителни части за получаване на етеричните масла. Те имат същия аромат като етеричните масла, но в много по-мека форма и освен това имат същите полезни свойства, така че са идеални за грижа за кожата или косата, а също така са полезни за много други цели. 

 

Употреба на Хидрозол/Флорални води:

 

Почистване на кожата: навлажнете памучeн тампон с желания хидрозол и почистете кожата с кръгово движение.

Тоник за кожата / Спрей за лице: Напръскайте на почистена кожа преди да нанесете крема или серум на лицето си. Не пръскайте в очите. Повторете няколко пъти на ден за допълнителното свежо усещане.

Маска за лице: Смесете хидрозол с малко бяла или зелена глина, за да направите паста и нанесете върху почистена кожа. Оставете за 10-15 минути, изплакнете с вода, навлажнете с хидрозол и нанесете овлажнител или масло за лице.

Вана: Добавете малко хидрозол в предварително напълнена вана, влезте в ароматизирана вода и се насладете.

Грижа за косата: Напръскайте на измита коса и масажирайте в скалпа за допълнителен блясък и красив аромат. Няма нужда да изплаквате.

Парфюм за тяло / Дезодорант: Напръскайте върху кожата от разстояние 15 см, особено върху частите, които изпотявате най-много.

Ароматизиране на стаята: напръскайте във въздуха или върху постелки, тапицерии, пране преди гладене ...

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по