Дифузери

Употребата на дифузери с етерични масла придобива все по голяма популярност и има защо, а именно ароматерапия(повече за ароматерапията и етеричните масла може да прочете в Мелончело блогът на МаКаСа) чрез вдишване е най-лeсния(и приятен) метод, чрез който можете да усвоите вълшебвните свойства на етеричните масла. Нещо повече, дори и да не виждате никакви магически лечебни ефекти от вашия дифузер, той все пак кара дома ви да мирише възхитително.  (повече за ароматерапията и етеричните масла може да прочете в Мелончело блогът на МаКаСа) 

 

Тези невероятни дифузери изискват само малко вода и няколко капки от любимите ви етерични масла, за да превърнат дома или офиса ви в оазис за облекчаване на стреса.

 

Красивият дизайн на арома лампите и дифузерите, който предлагаме в био магазин МаКаСа, прекрасно могат да допълнят интериора на всяко помещение или автомобил.

 

 

 

Ползи от използването на дифузер с етерични масла
 

 

Подпомага добрия сън

 

Дифузерът стимулира активността на невротрансмитерите в мозъка и освобождава хормоните, серотонина и допамина, което води до спокоен, необезпокояван сън. Масла за добър сън включват бергамот, сандалово дърво и лавандула.

 

 

 

Подобрява общото състояние, здравето и дихателните пътища

 

Вдишването на етерични масла, може да помогне при влошено здраве на дихателните пътища, да стимулира имунната система и да облекчи неразположението от настинка и кашлица.

Масла за респираторно здраве включват равинтсара, игли от бяла ела, хималайски кедър, каепут, лимон, лавандула, чаено дърво и евкалипт и други. Разгледайте нашето богато разнообразие от етерични масла тук.

 

 

Отстранява неприятана миризма в помещенията

 

Лесно можете да ароматизирате стаята вкъщи или в тази в офиса, чрез дифузиране на етерични масла с цитрусово или по-тревисто ухание. Разгледайте нашето богато разнообразие от етерични масла тук.

 

 

Повдига настроението

 

Вдишването на ароамт от етерични масла, често влияе благоприятно на общото настроение.  Жасминът, Индришето, Мей Чанг или бергамотът са чудесни примери за това.

 

 

Намалява стреса и тревожността

 

Масла като лавандула, нероли и лайка намаляват тревожността и спомагат за спокойствието на тялото и ума.

 

 

Облекчава болката

 

Предлагаме няколко бленда, които могат да облекчат болка и общо нерзположение – главоболие, болки в синусите, в ставите или болка, причинена от претоварване на мускулите.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по