Скраб за тяло

За какво да изполваме скраб за тяло в грижата за кожата си?

 

Скрабът за тяло може да допринесе много за възстановяването на блясъка и еластичността на кожата ви.

 

Тялото се нуждае от грижи също, както и лицето. Кожата постоянно се регенерира и за да сме сигурни, че мъртвите клетки са отстранени, е нужно веднъж или до три пъти седмично, редовно да я ексфолираме със скраб за тяло.

 

Скрабовете за тяло не само правят кожата ви да изглежда и се чувства фантастично - те също подобряват здравето и. Когато мъртвата кожа се натрупва, тя може да запуши порите и да причини появата на дефекти по повърхността. Ексфолирането и премахването на тази мъртва кожа често намалява честотата на появата на акне.

 

След употребата на скраб за тяло, кожата ви ще усвоява много по-добре лосиона или крема за тяло. Овлажняването след като сте отстранили мъртвите клетки със скраб за тяло ще остави кожата ви да се чувства мека и еластична.

 

Измиването със скраб за тяло, заедно с масаж и процедури за лице, е чудесен начин да се отпуснете и да освободите стреса. Успокояващото спа изживяване помага на духа и тялото ви да се възстановят от дългата зима и да се подготвят за предстоящия летен сезон.

 

В зависимост от личните предпочитания и типа кожа, можете да изберете скраб за тяло с различна основна съставка, като това може да бъде сол, захар или смлени плодови черупки. В скрабовете, които предлагаме в „МаКаСа“ ще откриете продукти със соли от различни части на света, като Мъртво море, с индийска вулканична черна сол, сол от Индийския океан и много други, които освен това са обогатени и с растителни масла, за допълнително интензивно овлажняване на кожата ви още при процеса на ексфолиране.

 

А захарните скрабове за тяло в асортимента ни, ще ви пренесат в един сладък свят на блаженство и удоволствие.

 

Скраб за тяло се нанася на влажна кожа с нежни масажиращи движения за по-лек ефект или на суха кожа преди душ за по-интензивен ефект.

 

Дайте на кожата си нов живот и здравословен блясък с помощта на скраб за тяло.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по