За нас – MaKaSa – Bio, Natural & Organic cosmetics

За нас – MaKaSa – Bio, Natural & Organic cosmetics
Добре дошли в магазин MaKaСа!


Ние сме семейна компания, създадена с много любов и внимание към избора на козметичните марки, които Ви предлагаме. За нас чистите и натурални съставки са най-доброто, което можете да подарите на тялото си – за енергия, красота и вдъхновение.

Нашата мисия е, да не ви предлагаме продукти, в който не вярваме или които не сме използвали самите ние или наши близки. Ние в МаКаСа смятаме, че добрите взаимоотношения базирани на честност и обективност са по-ценни от каквато и да е печалба, затова бихме Ви препоръчали нещо, само ако то ще отговори на вашите нужди. Естествено и ние допускаме грешки, но сме готови да поемем отговорност за тях.

 

Как започна нашето приключение?

 

Разбира се всичко хубаво започва със смели мечти. Една незабравима семейна екскурзия до Италия, където почерпихме вдъхновение от множеството бутикови, малки и семейни магазини и ресторанти. Уютът, който ни обгръщаше там, ни накара да помечтаем да направим нещо и в нашия роден град Бургас, където нямаше магазин за органична, натурална и био козметика. Стартирахме 2019 година с магазин в Созопол и постепенно се разсрастахме – сега имаме магазин и в Бургас, както и представители във Варна и Русе. Явно на клиентите ни също е липсвало подобно място, защото можем да се похвалим с над 10000... последователи във Фейсбук и множество положителни отзиви от тях. Благодарни сме на всеки един от тях и на всички посетили магазините ни, обогатили ни с положителните емоции, които ни доставят.

 

Защо да ни се доверите?

 

  • Проверяваме историята и продуктите на всяка марка, която внасяме и предлагаме ексклузивно за България.
  • Стараем се винаги да ви помогнем в избора, да ви дадем съвет, да препоръчаме продукт, който ще е най-подходящ за вас. Нашата цел е не просто да си купите, а да останете доволни от покупката.
  • При нас ще се насладите на био сертифицирана, натурална и органична козметика с доказано високо качество и чистота на съставките.
  • Стремим се да съберем на едно място утвърдени Български производители, които държат на високия стандарт и качеството. Производители, които са признати в цял свят и това е и причината да ги представим, и на нашите клиенти.
  • Вносители сме на голяма част от чуждестранните производители, като все повече печелим доверието им, а и те са все по-харесвани в България. Правим това, за да може да предложим по-голям избор на всеки посетител в магазините ни и онлайн.

 

Екипът на МаКаСа

 

Кремена - грижовна майка. Управител на фирмата, комуникация с клиентите, препоръки, тя казва тежката си дума, дали да е Да или Не. Шефът. Балансът в семейството, с усмивката си, веднага и се доверяваш.

Страшимир - таткото ентусиаст. Комуникация с брандовете, фирми, подбор, логистика. Може всичко, умее да се справя и с най-тежките задачи, дори да не ги е правил преди. Може да те запали по някоя идея за секунди.

Таня  - незаменимата помощ в магазина в Бургас. Страхотен текстописец, статиите в блогът на МаКаСа са нейно дело. Винаги всеотдайна и изключително отговорна.

Кремена - сестрата дизайнер (Кремена 2). Маркетинг и социални мрежи, тя е отговорна за общата визия на МаКаСа. Ето вече втори ден не може да напипа дизайна за една кампания. Често седи по нощите.  

Златко – разработчикът, както се смеем често. Той помага, когато искаме да подобрим нещо по Frontend-a на сайта. Или просто, когато на Кремена 2 нещо не и харесва, как изглежда.

Мартин - пълнолетният син изключителна помощ в летният сезон. Търговец по душа и бъдещ предприемач, незаменим помощник във всичко свързано с  продажби, а от този сезон и с логистика.

Жанет - любимата на пълнолетния син, другото попълнение за летният сезон. Изключителен нюх към потребностите на клиентите, страстта и към чистите и органични козметични продукти я прави изключително ценна.

 

А децата са:

Мартин, Калоян и Стела 

 

Семейството ни се допълва от Калина и Цветомир, ентусиасти от Варна, споделящи нашите ценности. Изпълнени с енергия и готовност да преборят всяка трудност, смело приеха предизвикателството да развиват бизнес по време на криза. Благодарни сме, че можем да разширим дейността си във Варна, благодарение на тях.

 

 

За здравосоловни, слънчеви дни, ще ви очакваме целогодишно в магазин „МаКаСа“ в град Бургас, бул. Алеко Богориди 22! А през лятото, от месец Юни до Септември, можете да ни откриете и в стария град на Созопол, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ 2!

 

Продуктите на МаКаСа от марките Apiarium, Biopark Cosmetics, Volga Cosmetici, Greenatural, Percy Nobleman и Lunar Glow, можете да намерите и в:

гр. Варна –  Магазин Дантели 
бул. „8-ми Приморски Полк“ 73

гр. Русе – Био Магазин „Тайната Градина“ 
ул. „Пирот“ 5, тел. 087 883 8211