За дома

Приятният свеж аромат, който се носи из въздуха във вашия дом, може да бъде напълно натурален, с органични съставки и етерични масла!

 

Заредете съзнанието си със силата на природата

 

Спрейовете за стая на PRIMAVERA ни предлагат бърз и практичен начин за ароматизиране на нашите жилищни и работни помещения с естетсвени, натурални ухания. Просто напръскайте няколко пъти директно в стаята и и се насладете на полезните ефекти на естествените етерични масла

 

Ароматите ни съпътстват през целия живот. Като скъпоценни подаръци от природата, те стоят до нас и ни дават сила във всякакви ситуации. С подходящия аромат за стая, можем да създадем поддържаща и укрепваща атмосфера за по-добро настроение, вдъхновение, спокойствие или енергия.

 

Прониквайки през носа, ароматите имат пряк ефект върху лимбичната система на мозъка ни, където се регулират емоциите и хормоните ни. По този начин, приятното уханието може да успокои нервната система само за няколко минути, да облекчи безпокойството и да поддържа вътрешния ни баланс. Интензивното сетивно преживяване насочва вниманието и към дишането ни, което автоматично се задълбочава и ни позволява да се успокоим.

 

За да използваме пълната сила на природата, разнообразни ароматни композиции на PRIMAVERA съдържат само 100% естествени етерични масла. С тях тялото, умът и душата се балансират в стресиращото ежедневие.

 

Натуралните аромати ни помагат да заредим батериите си и да преоткрием приятни моменти на спокойствие у дома или в офиса.

 

 

Всичко необходимо за хигиената във вашия дом

 

Продуктите от линията GreeNatural почистващи препарати са органични, естествени, ефективни, концентрирани и дермо-съвместими. Те представляват идеалното решение за максимална чистота и хигиена на дома.
Произвеждат се с помощта на сертифицирани органични суровини. ICEA екологичното сертифициране на формулите на продукта гарантира ниска стойност на VCD (критичен обем на разреждане). Използваните съставки са избрани от местното производство (Италия). Във формулите няма етоксилирани повърхностно активни вещества и синтетични багрила.Те са дерматологично тествани от Университета на Ферара.

  • БЕЗ синтетични парфюми, оцветители, оптични избелители, формалдехид на Sles (Sodium Laureth Sulfate), EDTA, хлор, Изотиазолинони, фосфор, ензими и вещества от животински или нефтохимически произход.
  • Тестван е и за тежки метали (никел, хром, кобалт), гарантиращи пригодността на хората с алергии от метал.
  • Ароматът се получава без използването на синтетични парфюми, а само с органични етерични масла.
  • Не са провеждани тестове върху животни на всички съставки.

 

 

Ароматни свещи с етерични масла
 
Ароматните свещи I/TEMS с етерични масла са ръчно наляти в метален контейнер, съдържат парфюмна композиция с етерични масла, фитил от 100% памук и специална формула за равномерно изгаряне.
Етеричните масла от лавандула и евкалипт, вложени в парфюмната композиция, отпускат тялото и спомагат за по-добро дишане и спокоен сън. 
 
 
I/TEMS е компания, която създава колекции от ароматни, натурални свещи с етерични масла и растителен восък, провокирани от личната сензитивност, от емоцията, преживяването. Ароматните натурални свещи, които изработват са вдъхновени от моменти, персонажи, спомени, олицетворени в име
или дума, от която се ражда и развива всеки аромат.
 
Личният подход в създаването на ароматите е и причината за уникалните благоухания с характер, разказващи истории. Тяхната магия оживява, благодарение на пламъкa, който се превръща в душата на всеки дом.
 
 
Перфектният подарък за всеки ценител, любител на етеричните масла и свещите с растителен восък, които внасят неповторим уют!
 
 
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по