Свържете се с нас! 
0893 770 988
         info@makasa.org

Сортиране

Категории

Производители

Argiletz laboratoires

Маска червена глина 100 г Argiletz laboratoires
Маската за лице с червена глина ефикасно ребалансира кожата, докато изчиства нежно лицето, за да се появи ...
12,05 лв.
Маска розова глина 100 г Argiletz laboratoires
Розовата глина е смес от червена и бяла глина. Счита се за най-меката от всички видове глина и действа добре както ...
13,65 лв.
Маска жълта глина 100 г Argiletz laboratoires
Използвана специално да изчиства комбинирана кожа чрез абсорбиране на токсини, счита се, че жълтата глина стимулира ...
13,25 лв.
Маска бяла глина 100 г Argiletz laboratoires
Много подходяща за освежаване на уморената кожа, маската от бяла глина обгръща меко кожата на лицето и я кара да се ...
12,65 лв.
Ексфолиант за лице 100 мл Argiletz laboratoires
Лек и нежен ексфолиращ нектар - пилинг за лице с розова глина, бяла захар, сусамово масло и масло от карите, който ...
21,65 лв.
Маска зелена глина 100 г Argiletz laboratoires
Много подходяща за мазна кожа, маската със зелена глина е нежна към кожата на лицето, докато го почиства в ...
13,25 лв.
Запитване за наличност

Argiletz laboratoires

Жан Хейтц създава Argiletz през 1953 с твърдото убеждение, че глината е богат на ползи материал и е нужно да бъде представен на хората.  Всичко започнало през Втората световна война, когато неговата майка, познавайки уникалните свойства на зелената глина, предава знанията на сина си. Така Argiletz от малка семейна фирма, се превръща в пионер на пазара за продукти с основен компонент глина във всичките и разновидности. Производственият процес е модернизиран, внедряват се иновативни технологии и строг контрол на качеството. Глината е превъзходен продукт – при смесване с вода, променя текстурата си, а нанесена на кожата пречиства, успокоява и омекотява. Грижа за околната среда Много компании използват различни източници на енергия, за да сушат суровините, които ползват и по този начин отделят CO2 в атмосферата. За изсушаването на 50000 тона, те използват 18800 MWh газ – което се равнява на 1000 тона въглероден диоксид изхвърлен в атмосферата – всяка година. През последните 60 години Argiletz ползва единствено слънцето, за да суши 100 000 тона зелена глина на година. Стандарти и сертификати През 2007 Argiletz става първата компания, произвеждаща натурални и органични продукти съответстващи на ISO 9001 стандартизация. Този стандарт гарантира 100% проследяване на качеството на продукта и удовлетвореността на крайния клиент. През 2013 Argiletz са сертифицирани и със стандарт ISO 22716, съответстващ за добрите производствени практики в козметичния бранш. Основите, на които градят компанията са: 100% естествени глини без консерванти. Суровините, използвани в продуктите, са от растителен или минерален произход. Не се тестват върху животни. Без замърсяване – рециклируеми опаковки, отпечатани с растителни мастила. 60 000 литров резервоар за улавяне на дъждовна вода, използвана за напояване.

Argiletz laboratoires

Argiletz laboratoires Изображение

Жан Хейтц създава Argiletz през 1953 с твърдото убеждение, че глината е богат на ползи материал и е нужно да бъде представен на хората. Всичко започнало през Втората световна война, когато неговата майка, познавайки уникалните свойства на зелената глина, предава знанията на сина си. Така Argiletz от малка семейна фирма, се превръща в пионер на пазара за продукти с основен компонент глина във всичките и разновидности. Производственият процес е модернизиран, внедряват се иновативни технологии и строг контрол на качеството.

Глината е превъзходен продукт – при смесване с вода, променя текстурата си, а нанесена на кожата пречиства, успокоява и омекотява.

Грижа за околната среда

Много компании използват различни източници на енергия, за да сушат суровините, които ползват и по този начин отделят CO2 в атмосферата. За изсушаването на 50000 тона, те използват 18800 MWh газ – което се равнява на 1000 тона въглероден диоксид изхвърлен в атмосферата – всяка година. През последните 60 години Argiletz ползва единствено слънцето, за да суши 100 000 тона зелена глина на година.

Стандарти и сертификати

През 2007 Argiletz става първата компания, произвеждаща натурални и органични продукти съответстващи на ISO 9001 стандартизация. Този стандарт гарантира 100% проследяване на качеството на продукта и удовлетвореността на крайния клиент.

През 2013 Argiletz са сертифицирани и със стандарт ISO 22716, съответстващ за добрите производствени практики в козметичния бранш.

  • Основите, на които градят компанията са: 100% естествени глини без консерванти.
  • Суровините, използвани в продуктите, са от растителен или минерален произход.
  • Не се тестват върху животни.
  • Без замърсяване – рециклируеми опаковки, отпечатани с растителни мастила.
  • 60 000 литров резервоар за улавяне на дъждовна вода, използвана за напояване.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки