Универсален препарат за под 500 мл Greenatural

7,20 лв.
  • Марка: Greenatural
  • Кат. номер: 2656

Екологичен, универсален почистващ препарат за подове и твърди повърхности, сертифициран съгласно стандарта ICEA. Предназначен за почистване и хигиена на санитарен фаянс, плотове, петна от замърсявания, различни подови повърхности и др.

Всички препарати отговарят на стандартите EcoDetergency на Института за етично и екологично сертифициране (ICEA).

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Продуктите от линията Greenatural почистващи препарати са органични, естествени, ефективни, концентрирани и дермо-съвместими. Те представляват идеалното решение за максимална чистота и хигиена на дома.
Произвеждат се с помощта на сертифицирани органични суровини. ICEA екологичното сертифициране на формулите на продукта гарантира ниска стойност на VCD (критичен обем на разреждане). Използваните съставки са избрани от местното производство (Италия). Във формулите няма етоксилирани повърхностно активни вещества и синтетични багрила.Те са дерматологично тествани от Университета на Ферара.

  • БЕЗ синтетични парфюми, оцветители, оптични избелители, формалдехид на Sles (Sodium Laureth Sulfate),
  • EDTA, хлор, Изотиазолинони, фосфор, ензими и вещества от животински или нефтохимически произход.
  • Тестван е и за тежки метали (никел, хром, кобалт), гарантиращи пригодността на хората с алергии от метал.
  • Ароматът се получава без използването на синтетични парфюми, а само с органични етерични масла.
  • Не са провеждани тестове върху животни на всички съставки.

 

 

Начин на употреба

 

  • Разреден: за големи повърхности се разрежда 50 мл продукт в половин кофа с вода (5 литра). Не изисква изплакване. Използвайте 20-30 мл в половин кофа с вода (5 литра) за повърхности от теракота, дърво, мрамор, гранит и естествен камък. Препоръчва се първият път, да опитате продукта, на малка подова повърхност.
  • Концентриран: изсипете продукта върху влажната гъба или директно върху  повърхността, която желаете да почистите. За повърхности, които са в контакт с храна, изплакнете с питейна вода. По време на употреба се препоръчва използването на гумени ръкавици.

 

СъставAqua (Water), Alcohol Denat.Caprylyl / Capryl GlucosideSodium Caprylyl / Capryl sulfate, Potassium Cocoate, Potassium OleateTrisodium Dicarboxymethyl AlaninateCitrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil*, Mentha Arvensis Leaf Oil*, Xanthan GumDichlorobenzyl AlcoholLimonene

* От органично отгледани продукти