Тоник за лице – Живот с рози,100 мл Ecomaat

33,00 лв.
 • Марка: Ecomaat
 • Кат. номер: 2405

Тоник за лице „Живот с рози“ на българската козметична марка Ecomaat, подпомага хиратиратацията и нормализира липидната бариера на кожата. Резултатът е чиста кожа, изравнен тен, повече еластичност. Нежен тоник за подложена на стрес кожа с екстракти от Българска роза. Ароматните съставки влияят благотворно – допълнително тонизират подложената на стрес кожа и действат подмладяващо. За отлични резултати и активна хидратация – използвайте преди или след нанасяне на маслообразен флуид Роза, Люляк или продуктът, който използвате.

Подпомага активната хидратация, освежава и нормализира липидната бариера на кожата. Стимулира регенерацията на клетките на епидермиса и обновлението на кожата.

Уханието на бялата роза – Роза Алба действа тонизиращо на подложената на стрес кожа. Изследвания, показват, че вдишани ароматните съставки имат пряко въздействие не само върху кожата, но и цялостно върху организма.  Ароматните молекули много бързо се усвояват от клетките на кожата, засилват обменните процеси и повишават хидратацията. Ароматът на роза има успокояващо и релаксиращо действие.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

 

 • Подходящ за: Арома тоник Живот с рози е подходящ за всеки тип кожа.
 • Подгответе кожата за основния козметичен продукт: Използвайте тоника преди или след нанасяне на основния козметичен продукт за да подготвите кожата. Живот с рози допълва отлично действието на маслообразните флуиди – Роза и Люляк. В зависимост от вашите нужди може да ползвате и в комбинация с други продукти.
 • Изпозлвайте самостоятелно: За да освежите кожата или косата си – използвайте по всяко време на деня, разпръсквайки Арома тоник Живот с рози.
 • Опаковка: Флакон със спрей помпа х 100 мл. – висок клас фармацевтично стъкло.

 

 

Съвети за употреба

 

 • Използвайте тоника непосредствено преди употреба на маслообразен флуид, за да подпомогнете действието му. 
 • Използвайте като допълващо средство за намалявене и премахване на пигментни петна и разширени пори. Арома тоник Живот с рози стимулира регенерацията на клетките.
 • Ритуал за релаксация на мускулите около очите – поставете памучни тампони, напоени с Арома тоник, за 15-20 минути върху затворени очи. Процедурата има релаксиращ мускулите ефект и предотвратява формирането на отоци в околоочната зона.

 

 

Състав

 

Арома тоник Живот с рози е произведен от цветовете на българска роза, отгледани в градините на ЕКОМААТ, съгласно принципите на биологичното земеделие. Продуктът съдържа:

 • Екстракт от свежи цветове на Роза Алба
 • Екстракт от свежи цветове на Роза Дамасцена

 

Естествено съдържащи се съставки в екстрактите: Цитронелол (Citronellol), Фарнезол (Farnesol), Eвгенол (Eugenol).

Не съдържа: Минерални масла, силикони, парабени, синтетични парфюми, изкуствени оцветители, химични антиоксиданти, пропилен гликол.