СЪВЕТИТЕ НА PERCY NOBLEMAN

СЪВЕТИТЕ НА PERCY NOBLEMAN
20 май 2020

Добър ден, Джентълмени,

 

Искрено се надявам, че в това интересно време, вие ​​и семействата ви, успявате да поддържате доброто си настроение, както и да се грижите един за друг. Не забравяте и за времето, което трябва да отделите и за добрия вид на брадата си, нали?

Ако брадата ви е започнала малко да стърчи, това е нормално и със сигурност мога да помогна! Хрумна ми да се позабавляваме! Но за онези от вас, които се нуждаят от малко повече смелост за нещата които препоръчвам, моля, спрете да четете това ръководство.

Първият ми съвет, е да се доверите на професионалистите с дългогодишен опит, когато искате да сте с перфектна прическа и добре оформена брада, и мустаци. Те без съмнение ще ви очакват в своите бръснарници и фризьорски салони, независимо какво ограничение им се налага да предприемат. Разбира се има още много други начини, чрез които можем да изглеждаме и да се чувстваме уверени.Запазете добрия си външен вид 

 

Окосмяването в долната част на шията ви може много лесно да бъде подстригана от любимия човек или самостоятелно с тример за брада без предпазител, или с моите ножици за брада и мустаци. Същото важи и за поддържане на косата около ушите ви. Най-лесният и най-прецизен начин е с помощта на надежден гребен, който да ви помогне при оформянето. 

Чудили ли сте се, как ще изглеждате с дълга брада или ако промените стила си? Е,сега е моментът! Подарете си време, за да се заемете с творчество  – няма нищо страшно, ако по-късно решите, че новият стил не ви харесва. 

Винаги препоръчвам да започнете сутринта си с нормалната, ежедневна рутина. Каквото и да ви предстои – не пропускайте сресването, подравняването и оформянето на брадата, както бихте го направили и ако не се изисква да стоите по-дълго у дома. Рутината има своите ползи за доброто ви психично състояние!

 

Грижа за брадата и мустаците

 

Браво на вас! Колкото по-брадат джентълмен, толкова по-привлекателен!

Но съм сигурен, че ви се е случвало да изпитвате страхотен сърбеж на кожата.  Не се притеснявайте, имам нещо точно за вас. Percy Nobleman балсам за брада с активни съставки корен от репей, кора от върба и кофеин е създаден за подобряване, както на здравето на брадата, така и на кожата, а с превъзходно овлажняващата текстура, кожата ви ще се почувства мека и успокоена от раздразненията.

Искате четка, гребен и ножици за брада, за да поддържате стила си? Дори само със сресване на брадата всеки ден, ще усетите разлика, а растежът е свързан с постоянство и търпение!

 

 

Поддържане на брадата и мустаците

 

Моят основен съвет, когато подстригвате на брадата на лицето си, е да сте концентрирани и внимателни. Няма място за бързане, лошо осветление, изтощение или мрачни настроения. Винаги предпочитам да започна с подготовката на пространството около мен – огледалото ми да е чисто, да разчистя всичко около себе си, нали не искаме косъмчета да попаднат върху сапуна или четката ни за зъби!

 

Подготвих няколко прости решения по-долу.

 

 

Подстригване на мустаците

 

Използвайте гребен с фини зъбци и специални ножици за брада и мустаци, за да изрежете стърчащите косъмчета с внимателни движения срещу линията на устните си или ако предпочитате малко по-високо.

 

Percy Nobleman | Premium Men's Grooming

 
Оформяне на линията на врата

 

Използвайте тример за брада, без предпазител, в посока срещу растежа на космите на врата, за да премахнете нежелания растеж. Препоръчвам ви да оформите линията на брадата си до адамовата ябълка, но това е изцяло по ваше желание. В зависимост от формата на лицето и шията ви, може да е по-горе или по-надолу.

 

 

Подредена брада

 

Както беше споменато и по-горе, започнете с това, че сте сресали добребрадата си. Използвайте внимателно ножиците за брада и мустаци, за да отрежете всякакви стърчащи косми. Бавно, господа, не искаме случайно да се озовем с косъм, по-къс от останалите. Това е подходящ момент за подстригване и около ушите.

 

 

Подстригване на брадата

 

Най-добрият инструмент за тази цел са машинките за подстригване на брада, с които ще постигнете равномерно и лесно разпределение на всеки косъм. Използвайки висок клас уред, в зависимост от текущата ви дължина, подстригайте брадата си с движения надолу. Не забравяйте да не вървите срещу посоката на растежа на косъма. След това просто използвайте ножиците за брада и мустаци, за да оформите около ушите и всякакви други пропуснати места за приятен и приятно стилизиран вид.

 

 

Предизвикателство в подстригването

 

Може би искате да усъвършенствате уменията си или да постигнете по-добре оформен стил? Моите уважения, но това наистина е практика, която изисква време и търпение, за да бъде овладяна до съвършенство. Опитайте да използвате тримера за брада на настройка „0, с гребен, с който да си помогнете и да подрежете брадата си. Без да използвате никакъв натиск, отрежете само върховете на косъмчетата, които се подават над гребена.

За финал, на линията на челюстта ви, ще трябва да срешите брадата си срещу естествената й посока преди подстригването и да прегледате има ли нещо излишно.Съсредоточете се върху това, как изглежда, след това я срешете отново в обичайната форма. Няма нищо лошо в това да  експериментирате малко, защото резултатът постигнат с небрежност, изобщо не е резултат! Вашият личен бръснар може да не работи в момета, но може също да ви даде някои съвети.

А някой от вас може би са решили, че искат нов старт и да обръснат брадата и мустаците от лицето си? Е, защо бихте искали! Шегувам се, разбира се, няма нищо друго, което да изглежда също толкова мъжествено, колкото току-що гладкото обръснато лице! С помощта на моя класически самобръсначка в комбинация с луксозния ми крем за бръснене, можете да постигнете перфектен резултат.

 

1959

Съвременната ароматерапия въвежда термини, които не винаги са разбираеми от всеки арома любител. В тази статия ще се опитаме кратко да обясним някой от тях.

прочети още

Допълнение към вашата арома колекция, освобождава от излишно натрупаните течности в организма.

прочети още

Етерични масла, които не са толкова популярни, но заслужават нашето внимание.

прочети още

Чудодейното етерично масло и неговите невероятни качества.

прочети още

Да запазим младежкия си вид с натурална козметика за лице

прочети още

Невероятните свойства на маточината, ценена още от древността.

прочети още

Лесно приложими рецепти с етерични масла за бързо облекчение на болезнена и чувствителна кожа.

прочети още

Какво е базово/растително масло? Кое масло е подходящо за различните типове кожа?

прочети още

Как ефикасно да предотвратим появата на портокалова кожа

прочети още

Какво е нужно да знаем за флоралните води и как да ги прилагаме

прочети още

Многобройните полезни свойства на безсмъртничето в ароматерапията.

прочети още

Какво знаем за слънчевата защита с натурални съставки и безопасна ли е тя.

прочети още

Поглезете кожата на тялото си с най-ароматните продукти за тяло на МаКаСа

прочети още

Етерични масла от цитруси и тяхното приложение

прочети още

Няколко полезни рецепти и блендове за приготвяне на домашен репелент против насекоми.

прочети още

Кратък наръчник за правилно и безопасно прилагане на ароматерапия с етерични масла

прочети още

Малко за шампоаните или защо да използваме продукти с чисти съставки

прочети още

Чистите етерични масла, от терапевтичен клас, може да се изпозват безопасно от цялото семейство.

прочети още

Полезни съвети за подрханване и озаряване на кожата през пролетта

прочети още

Мъже, брадата винаги ще е на мода! В тази статия ще ви разкажем за всичко, което ще е необходимо за брадата Ви.

прочети още

Терапия със скрабовете за тяло IL Mare Addosso, Volga Cosmetici

прочети още

Рецепти за натурален дезинфекциращ спрей с етерични масла

прочети още

Грижа за коса и тяло с масла и билки, познати със своите качества още от древността.

прочети още

Ръцете ни имат нужда от хидратация, за да изглеждат добре...

прочети още