Препарат за почистване на кафемашини 250 мл

12,60 лв.
 • Марка: Greenatural
 • Кат. номер: 2671

Еко препарат, идеален за почистване и отстраняване на котления камък от всички видове кафе машини. Формулата му съдържа 100% биоразградими органични киселини, които го правят високо, екологично устойчив.

Редовното почистване на котления камък, помага да удължите живота на вашите уреди.

 

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Начин на употреба

 

За почистване на кафе машина

 1. Изсипете 125 мл продукт (половин бутилка) в резервоара и напълнете с вода, докато се получи 1 литър разтвор.
 2. Включете машина и пуснете водата да премине през цедката или тръбата за подаване на пара. Така трябва да се напълнят 2 чаши.
 3. Изключете машината и оставете за 20 минути.
 4. Повторете стъпки 2 и 3, докато резервоарът се изпразни.
 5. Когато приключите, измийте много добре резервоара, напълнете го само с чиста вода.
 6. Изплакнете уреда, като дозирате около 2 литра вода през тръбата за подаване на гореща вода/пара и около 2 литра от чучура за кафе.

 

За почистване на електрически кани/чайници

 1. Изсипете 125 мл продукт (половин бутилка) в резервоара, оставете за 5 минути и напълнете с вода, докато крайният разтвор стане 1 л.
 2. Оставете разтвора да действа 20 минути.
 3. Изпразнете каната и изплакнете обилно.

 

 • 100% биоразградим
 • Удължете живота на вашите уреди
 • Без вещества от животински произход

 

ВНИМАНИЕ. Причинява сериозни изгаряния на кожата и сериозни наранявания на очите. Запазете опаковката или етикета на продукта, ако се наложи да се консултирате с лекар. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: изплакнете устата. НЕ предизвиквайте повръщане. В случай на контакт с кожа (или с коса): незабавно съблечете цялото замърсено облекло. Изплакнете кожата. В случай на контакт с очите: изплакнете обилно в продължение на няколко минути. Ако ви е възможно, извадете контактите си лещи, ако сте с такива. Продължете да изплаквате. Изхвърлете контейнера в съответствие с действащите разпоредби.

Съдържа: Млечна киселина. Lactic Acid, Aqua (Water). CHEMICAL COMPOSITION (Reg. CE 648/2004 and subsequent modifications): Не съдържа вещества, предмет на регулация от INCI  (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients)

 

Препоръчва се да се съхранява на хладно и тъмно място. Разклатете преди употреба, тъй като продуктът е концентриран и богат на суровини от растителен произход.
Предизвиква сериозно дразнене на очите! Съхранявайте етикета и опаковката, в случай че трябва да се консултирате с вашия лекар. В случай на контакт с очите: изплакнете обилно с течаща вода в продължение на няколко минути. Ако сте с контактните лещи, отстранете ги, ако е възможно. Ако дразненето на очите продължава консултирайте се с лекар. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Изхвърлете съдържанието и опаковките в съответствие с приложимите разпоредби.