Подхранващи продукти

Био продукти за подхранване на косата  - маски за коса, масла за подхранвание, балсам спрей за коса, индийски билки, амла на прах, касия на прах, хибискус, тулси, алое вера на прах,  серум за подхранване и защита на коса.

Възстановяването на кръвообращението в скалпа ви може да помогне за подобряване на здравето и състоянието на скалпа ви, а също и да увеличи притока на кръв към космените фоликули.

Според малко проучване от 2016 г., 4-минутният ежедневен масаж на скалпа може да има способността да увеличава дебелината и здравината на косата с течение на времето.

Можете да масажирате собствения си скалп, като прилагате натиск с кръгови движения с върховете на пръстите си в продължение на няколко минути. Можете да направите това върху суха коса или когато косата ви е мокра, точно преди да нанесете шампоан, а също така и при нанасяне на маска, масло или някоя от билките за коса.

 

Ние от био магазин МаКаСа сме щастливи да ви предложим пълната гама подхранващи продукти за коса, освен в онлайн магазин makasa.org и във физическите ни магазини:

 

гр. Бургас, бул. Алеко Богориди 22

гр. Созопол, старият град, ул. Св. Св. Кирил и Методий 2-4

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по