Свържете се с нас! 
0893770988
         [email protected]

АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ МАКАСА

На тази страница може да намерите информация за актуалните промоции в онлайн био магазин МаКаСа! Организаторът си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, публикувайки информиращо съобщение в онлайн магазина.

PRIMAVERA -20%

С участието си в промоцията „PRIMAVERA -20%”  посетителите на сайта приемат и се съгласяват с настоящите правила за участие, както и с актуалните Общи условия:

 1. Обща информация:
 • Промоцията „PRIMAVERA -20%” е валидна от 00:01ч на 31.10.2022г. (понеделник) до 23:59ч на 30.11.2022г. (сряда) за поръчки, направени в онлайн магазин www.makasa.org

 • Всички продукти на марката PRIMAVERA в периода на промоцията ще бъдат с 20% намаление.

 • Организатор на промоцията е Макаса“ ЕООД. Организаторът си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, публикувайки информиращо съобщение в онлайн магазина.

 • Промоцията важи до изчерпване на количествата.

 1. По време на промоцията „PRIMAVERA -20%” е валидна стандартната цена за доставка:
 • Цената на доставка с куриерска фирма Speedy, при покупка на стоки до 59.99 лв., за цялата страна доставка до адрес 6,00 лв., доставка до офис на куриера 5.00 лв.
 • Цената на доставка с куриерска фирма Еконт, при покупка на стоки до 59.99 лв., за цялата страна доставка до адрес 6,00 лв., доставка до офис на куриера 5.00 лв.
 • При покупка на стоки над 59.99 лв., доставката е безплатна за клиента.

Всички поръчки, направени в периода на промоцията, ще бъдат обработени и изпратени до 2 работни дни, освен ако поради очакван голям обем от пратки, куриерските компании не предупредят, че е възможно забавяне в доставките спрямо официално обявените им срокове.

 1. По време на промоционалната кампания „PRIMAVERA -20%” за намалените артикули не могат да бъдат използвани купони, промокодове и други, които биха генерирали допълнителни отстъпки и подаръци извън вече заложените в условията на промоцията.
 2. Организаторът си запазва правото да променя продуктите участващи в промоцията, при изчерпване на количествата или при стартирането на всеки нов месец.
 3. Всяка промяна в процентната отстъпка ще бъде обявявана на тази страница „Актуални промоции“
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки