NeBiolina

NeBiolina е италианска органична козметика на основата на екстракти от зърнени култури и органичен овес. Съдържа изключително полезни дермокозметични вещества с благоприятен ефект върху нежната бебешка кожа.

Установено е, че овесът е богат на антиоксиданти и един от тях – авенантрамид, – помага при възпаление, сърбеж и други кожни раздразнения. Бета глюканът, който също е с високи количества в овеса, отлично се комбинира с другите козметични съставки и допринася за по-ефективното проникване на активните вещества в дълбоките слоеве на дермата. Има силни защитни, овлажняващи и противовъзпалително свойства. Мощен антиоксидант, естествен филтър срещу неблагоприятните фактори на околната среда, значително намалява вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи върху кожата.

NeBiolina е основана през 2015 г. от Франческо Паси и Дарио Чиавароли, които от самото начало се фокусират върху производството на козметика от естествени продукти, отглеждани с екологично био качество: висококачествен зехтин и овес, който е известен от незапомнени времена със своите страхотни почистващи, антибактериални и успокояващи ефекти.

 
Козметика NeBiolina за бебета, родители и за цялото семейство

 

NeBiolina е предназначена за всички възрастови категории. Формулите са подходящи не само за нежната кожа на новородените бебета, но и тийнейджърите и техните родители, чиято кожа губи естествената си хидратация и защита от вредните влияния на околната среда.

 

Сертифицирана козметика без тестове върху животни

Идеалният баланс между качество, ефективност и екологичност на всички продукти NeBiolina. Всички суровини произлизат от биологично земеделие и не се тестват върху животни. Притежават сертификат ICEA, който удостоверява качеството, безопасността, екологичната и етичната устойчивост на техните съставки. 

NeBiolina | Cosmetici biologici italiani

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по