Morava

Философията на Морава  се гради на едно основно вярване – в природата и билките се крият най-силните лекове срещу всички малки злини, които ни се случват докато правим всички онези неща, които ни зареждат с енергия и вдъхновение. Било то любим спорт, хоби или ежедневната ни работа.

 

Всеки продукт е със състав от натурален произход. Маслата, които използват са студено пресовани със сертификат за органично производство. Измивните съставки, които влагат в твърдите си шампоани, са едни от най-нежните и щадящи, сертифицирани и са деривати на кокосово масло и захар.

 

Всеки един продукт е ръчно направен, отделено му е внимание и време, за да са сигурни, че това което купувате е точно това, което очаквате… а защо не и повече? Да, това нещо от приказките, което има вълшебни свойства, прави чудеса и мирише на… мирише на всичко онова, в което искаме да се изгубим, когато сме сред природата. Техните продукти са направени с любов за Вас и природата.

 

Опаковките на Морава са екологично чисти, лесно преносими, удобни за ползване и винаги до вас. Te са алуминиеви, за да нямат неблагоприятно действие върху здравето, напълно екологични и рециклируеми, предпазват съдържанието на продуктите от влиянието на околната среда – водоустойчиви и не се повлияват от температурата.

 

 

Ние от био магазин МаКаСа сме щастливи да ви предложим пълната гама продукти на Морава, освен в онлайн магазин makasa.org и във физическите ни магазини:

 

гр. Бургас, бул. Алеко Богориди 22

гр. Созопол, стария град, ул. Св. Св. Кирил и Методий 2-4

 

100% Natural Balms

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по