Бленд за деца – Стоп, хрема – 10 мл Plant Therapy

29,90 лв.
  • Марка: Plant Therapy
  • Кат. номер: 3385

Бленд от етерични масла, който подпомага здравето на дихателните пътища на детето ви по време на сезонните респираторни неразположения. Етеричните масла са специално подбрани, за да подпомагнат дихателната система и да облекчат общия дискомфорт. Блендът е ефективен и безопасен за малки деца.

Съдържа 100 % чисти, неразредени етерични масла от игли от ела, розалина, смърч, кипарис, мента и кедрово дърво.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Серията KidSafe® на Plant Therapy е първата по рода си линия етерични масла, разработена специално за деца!

 

Формулите на новаторските блендове от етерични масла KidSafe® са създадени специално от световноизвестния ароматерапевт Робърт Тисеранд и са предназначени за деца на възраст от 3 до 10 години.

 

KidSafe® разполага с разнообразни блендове и единични масла, насочени да бъдат в помощ на родителите при специфични проблеми и неразположения на техните деца, често срещани в този възрастов диапазон. Предлагат  се, като 100% чисти, неразредени етерични масла, или като предварително разредени рол-он шишета.

 

Като родители, екипът на Plant Therapy, не би се примирил с нищо по-малко от абсолютната безопасност. Ето защо за създаването на линията, са поканили най-големия експерт по безопасност на прилагане на етерични масла в света Робърт Тисеранд. Нивото на научни изследвания, тестове и гарантираното високо качество, които са вложени в разработването на линията KidSafe®, е без аналог в индустрията в света!

 

И не само, че маслата са 100% безопасни за деца, те също са и ефективни!

Ако търсите чисти етерични масла, които полезни свойства да можете да прилагате и на вашите деца, просто няма наличен друг по-безопасен продукт на пазара!

 
 
Съвети за употреба

 

Дифузирайте няколко капки у дома през деня. Добавете 10 капки към ароматерапевтичен инхалатор за нос, така че детето ви да може да използва комбинацията през целия ден, още преди появата на първите симптоми.

 

 

Състав 

 

100% чисти, неразредени USDA сертифицирани органични етерични масла от Fir Needle, Rosalina, Spruce, Cypress, Spearmint, and Cedarwood Virginian.

 

Внимание: Международната Федерация на Ароматерапевтите не препоръчва етеричните масла да се приемат вътрешно, освен ако приложението не е под наблюдението на лекар, квалифициран в клиничната ароматерапия!
Информацията за този продукт е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение! Прочетете внимателно етикета и следвайте инструкциите за употреба. Да не се прилага перорално. Високо концентрирано, разреждайте винаги с базово растително масло! Не използвайте при бременност, кърмене, епилепсия и при индивидуална непоносимост. Винаги използвайте след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка!