Масло от Кайсиeви ядки Органик 100 мл

23,65 лв.
  • Марка: Biopark Cosmetics
  • Кат. номер: 3232

100% чисто масло от Кайсивеи ядки Органик (Prunus Armeniaca). Получено, чрез студено пресоване на кайсиевите ядки отгледани в биоцертифицирано земеделие. Има светложълт цвят и много лек аромат, характерен за повечето масла носители. Абсорбира се в кожата бързо, без да оставя мазни следи.

Маслото от кайсиеви ядки е с фина текстура. Има високо съдържание на полиненаситени мастни киселини, на витамин А, олеинова и линолова киселина.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Съвети за употреба: Маслото от кайсиева ядка е популярно и подходящо за козметични продукти, ароматерапевти и масажисти. Особено полезно за дехидратирана, деликатна, зряла и чувствителна кожа. Помага за успокояване на възпаленията и слънчевите изгаряния. Спомага да не се загуби естествената влага на кожата. Чудесено е за масаж на лицето или тялото, като основа на някои етерични масла. Има антиейдж свойства и затова се използва широко в козметичните продукти.


Грижа за лицето: Нанесете малко количество от маслото върху чиста кожа, която преди това сте хидратирали с тонер или хидрозол.


Грижа за тялото: След къпане или душ нанесете върху влажна кожа и масажирайте. Можете да добавите няколко капки от любимото си етерично масло в бутилката за масажиране.

 

 

Състав: 100% чисто масло от Кайсивеи ядки (Prunus Armeniaca). Получено, чрез студено пресоване на кайсиевите ядки отгледани в биоцертифицирано земеделие.

 

Произход: Индия

 

Внимание: Информацията за този продукт е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение! Прочетете внимателно етикета и следвайте инструкциите за употреба. Да не се прилага перорално. Срок на годност от 6 месеца до 1 година при подходящи условия на съхранение – на хладно, извън пряка слънчева светлина. Препоръчва се да се съхранява на хладно след отваряне.
Винаги използвайте след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка.