Мащерка (Thymus) 10 мл

9,75 лв.
  • Марка: Biopark Cosmetics
  • Кат. номер: 3220

100% чисто етерично масло от Мащерка (Thymus). Получено чрез парна дестилация. Има червено-жълт до кафяв цвят и интензивен, горчиво-пикантен аромат.

Маслото не само успокоява нервите и стимулира концентрацията и паметта, но също така облекчава дихателните проблеми. Поради своя затоплящ ефект може да се използва при артрит и ревматични оплаквания. Маслото от мащерка стимулира имунната система и намалява симптомите на преумора и депресия. Също така може да се използва за освежител за въздух в пулверизатор, но не трябва да се използва върху кожата, тъй като може да я раздразни.

Съчетава се добре с маслот от: бергамот, грейпфрут, лимон, лавандула, розмарин, бор. 

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

  • Облекчава артрит и ревматични оплаквания, има затоплящ ефект.
  • Стимулира имуната ситема, намалява симптомите на преумора и депресия.
  • Не се препроъчва директната му употреба върху кожата!

Съвети за употреба: 

  • Ароматерапия: 3-4 капки разредени с вода към арома лампа.
  • Дифузер: 2-3 капки.

 

Състав: 100% чисто етерично масло от Мащерка (Thymus). Получено чрез парна дестилация.

 

Внимание: Международната Федерация на Ароматерапевтите не препоръчва етеричните масла да се приемат вътрешно, освен ако приложението не е под наблюдението на лекар, квалифициран в клиничната ароматерапия! Информацията за този продукт е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение! Прочетете внимателно етикета и следвайте инструкциите за употреба. Да не се прилага перорално. Високо концентрирано, разреждайте винаги с вода или базово растително мясло!
Не използвайте при бременност, кърмене. Не използвайте при бебета и деца до 3-годишна възраст. Винаги използвайте след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка!