Laidbare

„След десет години в индустрията за красота, разбрах необходимостта от естествена и достъпна алтернатива на марките от висок клас, които предлагаха малка полза за кожата, използвайки синтетични съставки с ниска цена. Затова през март 2006, реших да се гмурна и да започна собствен бизнес посветен на естетсвената, натурална крозметика. 

Започнах да изследвам и да изпитвам всички прекрасни алтернативи на природните съставки. Не мина много време, когато забелязах положителна разлика на кожата си и започнах да работя за създаването и развитието на Laidbare –грижа за кожата. След толкова време целта ми е една и съща – да предлагам стоиностни продукти от наистина натурални съставки. Продуктите на Laidbare помагат за възстановяване на кожата до здравословен и чист вид – дори и за най-чувствителната кожа. 

 

Laidbare е закачлива и достъпна козметика за лице, пълна с естествени съставки (97-100% натурални). Надявам се да ви хареса и да откриете марката, за да използвате Laidbare толкова, колкото и аз!“

  

Сара X – Собственик на Laidbare 

 

Natural Skincare | Organic Skin Care Products - Laidbare

 

Филтри
Марки
Цена