Крем коензим Q10 за суха кожа 50 мл eLek

29,00 лв. 25,00 лв.
  • Марка: eLek
  • Кат. номер: 3156

Крем Коензим Q10 за много суха кожа е специално създаден с енергизиращия клетките Коензим Q10, естествено вещество в кожата, мощен енергиен активатор на клетката, което се изчерпва с течение на времето. 

Кремът възвръща жизнеността на кожата и стимулира защитните ѝ функции, предпазва я от преждевременно стареене. Кремът има силно антиоксидантно действие. Това действие му дава възможност да неутрализира увреждащите клетките свободни радикали. Коензим Q10 е особено важна активна съставка в козметичния продукт, поради благотворно влияние в борбата с признаците на стареене на кожата.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

 

Начин на употреба

 

Крем Коензим Q10 за приложение върху кожата. 2 пъти дневно се нанася необходимото количество върху засегнатата кожа и се втрива с лек масаж. Кремът е предназначен за продължителна употреба.

 

 

Начин на съхранение

 

Крем Коензим Q10 не съдържа химични и изкуствени консерванти. Да се съхранява на хладно място, далеч от нагревателни уреди и слънчева светлина, недостъпно за деца.

Моля, обърнете внимание, че този продукт е жив биологичен продукт. Може да има промени в цвета и аромата от партида до партида.

 

 

Състав: масло от макадамия*, масло лешник*, масло от манго*, масло от карите (shea butter)*, кокосово масло Virgin БИО*, GMS*, cera alba*, сребърна вода, коензим Q10, пентавитин, Vit E, растителен глицерин*, ЕМ**: иланг-иланг, портокал.

 

INCI: Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Corilus Avellana Seed Oil*, Mango Butyrum, Butyro Spermum Parkii Butter*, Cocos Nucifera Oil*, Glycerinum Plant, Gms*, Cera Alba*, Argentum Aqua, Coenzyme Q-10*, Saccharide Isomerate Pentavitin, Vit E, Euxyl K900, Essentialis Olea**: Cananga Odorata, Orange Oil, Sweet

 * Био сертифицирани съставки
** Натурални етерични масла

 

Внимание! Крем Коензим Q10 съдържа натурални и етерични масла с известен химичен състав и дефинирано терапевтично действие. Това не е лекарствен продукт. Приложението на Крем с Коензим Q10 не отменя консултацията и наблюдението от Вашия лекуващ лекар при профилактиката и лечението. Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ от обучен лекар или практикуващ здравеопазване!

Крем с Коензим Q10 представлява взаимно допълваща се и точно дозирана комбинация от натурални и етерични масла. Поради това може да се препоръчва като помощно и съпътстващо средство при терапията.

Внимание: напомняме на онези, които имат склонност към алергични реакции, че етеричните масла, макар също да служат за терапия на алергиите, особено на алергични заболявания на кожата, при свръхчувствителност могат да причинят алергични реакции. Затова в случай на каквито и да било съмнения трябва да се проведат контролни тестове в кабинет по ароматерапия.