Хидрозол Палисандър (Aniba Rosaeodora) 100 мл

10,80 лв.
  • Марка: Biopark Cosmetics
  • Кат. номер: 3279

Хидрозол Палисандър (Aniba Rosaeodora) е 100% чист, без консерванти, алкохол или емулгатори. Получава се чрез парна дестилация на сушено дърво от палисандър. Мирише на дървесина, но същевременно леко флорално и цитрусово.

Подходящ за всички типове кожа, също и за много чувствителна, и нежна. Чудесен е и за зряла кожа. Има успокояващ ефект, може да помогне за регенериране и тонизиране на кожата. Подходящ е и като дезодорант. Може да се използва, като тонер или като добавка към лосиони. Може да помогне при раздразнена кожа и стрии.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Съвети за употреба: Хидрозол Палисандър може да добавите във вани, да го използвате вместо вода за приготвяне на натурални козметични продукти (особено за маски с бяла или зелена глина), можете да го използвате като дезодорант, спрей за тяло или освежаващ тоник за лицето, за охлаждане и освежаване на кожата през деня, за аромата в сауните, можете да го добавите във вода за изплакване на косата, да изполвате като парфюм или за масаж в комбинация с натурални масла. Освен това всички хидрозоли са перфектни, като спрей за бельо преди гладене или като освежител за помещения и са идеални за тези, които тепърва започват да се занимават с ароматерапия, тъй като са по-меки от етеричните масла.

 

Състав: Хидрозол Палисандър (Aniba Rosaeodora) е 100% чист, без консерванти, алкохол или емулгатори. Получава се чрез парна дестилация на сушено дърво от палисандър.

 

Внимание: Информацията за този продукт е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение! Прочетете внимателно етикета и следвайте инструкциите за употреба. Да не се прилага перорално.


Винаги използвайте след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка!

 

Съхранение: Важно е тези естествени флорални води да се съхраняват на хладни и тъмни места. Охлаждането е предпочитаният метод (особено след отваряне), за да се инхибира растежа на бактериите, който естествено може да възникне във времето. След отваряне използвайте в рамките на 6 месеца.

 

Произход: Индия