Хидрозол Лимонена Трева (Cymbopogon citratus) 100 мл

13,85 лв.
  • Марка: Biopark Cosmetics
  • Кат. номер: 3271

Хидрозол Лимонена Трева (Cymbopogon citratus) е 100% чист, без консерванти, алкохол или емулгатори. Получава се чрез парна дестилация на изсушени листа от лимонова трева. Мирише много на лимон, но е по-мек и сладък.

Чудесен освежаващ тонер за мазна кожа или кожа с акне. Помага за контролиране на излишното мазнина, регулира размера на порите и помага за намаляване на появата на акне и черни точки. Чудесен е и при третиране на мазен скалп. Може да се добавя към вода за изплакване на косата за мека и пищна коса.

Също така помага за контролиране на миризмата на тялото и можете да го носите, като нежен натурален парфюм. Когато редовно се масажира върху проблемни части, това може да помогне за намаляване на целулита. Ароматът на лимонена трева също е нещо, което насекомите не харесват, помага и за спокойствие при занимания на открито. Можете да го напръскате върху памучна кърпа, за да направите освежаващи мокри кърпички, също така работи чудесно, като спрей за хигиенизиране на ръцете.

Пречиства въздуха в помещението и има успокояващ ефект.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Съвети за употреба: Хидрозол Лимонена Трева може да добавите във вани, да го използвате вместо вода за приготвяне на натурални козметични продукти (особено за маски с бяла или зелена глина), можете да го използвате като дезодорант, спрей за тяло или освежаващ тоник за лицето, за охлаждане и освежаване на кожата през деня, за аромата в сауните, можете да го добавите във вода за изплакване на косата, да изполвате като парфюм или за масаж в комбинация с натурални масла. Освен това всички хидрозоли са перфектни като спрей за бельо преди гладене или като освежител за помещения и са идеални за тези, които тепърва започват да се занимават с ароматерапия, тъй като са по-меки от етеричните масла.

 

Състав: Хидрозол Лимонена Трева (Cymbopogon citratus) е 100% чист, без консерванти, алкохол или емулгатори. Получава се чрез парна дестилация на изсушени листа от лимонова трева.

 

Внимание: Информацията за този продукт е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение! Прочетете внимателно етикета и следвайте инструкциите за употреба. Да не се прилага перорално.


Винаги използвайте след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка!

 

Съхранение: Важно е тези естествени флорални води да се съхраняват на хладни и тъмни места. Охлаждането е предпочитаният метод (особено след отваряне), за да се инхибира растежа на бактериите, който естествено може да възникне във времето. След отваряне използвайте в рамките на 6 месеца.

 

Произход: Индия