Хидрозол Евкалипт (Eucalyptus Globulus) 100 мл

10,80 лв.
  • Марка: Biopark Cosmetics
  • Кат. номер: 3256

Хидрозол Евкалипт (Eucalyptus Globulus) е 100% чист, без консерванти, алкохол или емулгатори. Получава се чрез  парна дестилация на листата на евкалипта. Има много свеж и хладен аромат.

Сам или смесен с хидрозол от мента може да се използва като вода за уста. Той е полезен при проблемна кожа и акне, ако го използвате като тоник или ежедневен спрей за лице, също така помага за регенерирането на кожата. Можете да го напръскате кожата след ухапване от насекомо или повърхностни наранявания, ароматът му също отблъсква насекомите. Полезен е и като средство за след бръснене. Можете да го използвате вместо вода в лампата за ароматерапия или като го поставите в овлажнителя за въздух, особено в периоди на настинка или грип. Ако добавите към течен сапун, ще удължите срока му на годност; може да се напръска върху прясно измита коса и ще действа като балсам, който не се отмива.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Съвети за употреба: Хидрозол Евкалипт може да добавите във вани, да го използвате вместо вода за приготвяне на натурални козметични продукти (особено за маски с бяла или зелена глина), можете да го използвате като дезодорант, спрей за тяло или освежаващ тоник за лицето, за охлаждане и освежаване на кожата през деня, за аромата в сауните, можете да го добавите във вода за изплакване на косата, да изполвате като парфюм или за масаж в комбинация с натурални масла. Освен това всички хидрозоли са перфектни като спрей за бельо преди гладене или като освежител за помещения и са идеални за тези, които тепърва започват да се занимават с ароматерапия, тъй като са по-меки от етеричните масла.

 

Състав: Хидрозол Евкалипт (Eucalyptus Globulus) е 100% чист, без консерванти, алкохол или емулгатори. Получава се чрез  парна дестилация на листата на евкалипта.

 

Внимание: Информацията за този продукт е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение! Прочетете внимателно етикета и следвайте инструкциите за употреба. Да не се прилага перорално.


Винаги използвайте след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка!

 

Съхранение: Важно е тези естествени флорални води да се съхраняват на хладни и тъмни места. Охлаждането е предпочитаният метод (особено след отваряне), за да се инхибира растежа на бактериите, който естествено може да възникне във времето. След отваряне използвайте в рамките на 6 месеца.

 

Произход: Индия