Грижа за устните

В Био магазин МаКаСа ще намерите богато разнообразие от подхранващи, овлажняващи, органични балсами за устни, които съдържат само натурални съставки. Продуктите са съставени изцяло от растителни/базови масла, ароматите им са от етерични масла.

 

Балсамът за устни може да успокои сухите или напукани устни, а също така да предпази нежната кожа на устата от сурови температури и други фактори на околната среда, които биха могли да раздразнят тъканта. Натуралните и органични балсами за устни осигурява още по-големи ползи, тъй като не съдържат вредни химикали, пестициди или синтетични съставки, които могат да навредят на тялото, организма ни и на околната среда.

 

Изцяло естествени продукти за меки и чувствени устни, съдържат значително по-малко съставки от конвенционалните балсами. След употреба устните са меки, подхранени и хидратирани и ще добият перфектен естествен вид.

 

Не съдържат вредни химикали

 

Традиционните балсами за устни могат да съдържат предимно синтетични съставки, като нефтохимикали и изкуствени оцветители и аромати. Органичните балсами за устни използват сертифицирани натурални съставки, за да насърчат мекотата и влагата на устните. Ароматите са естетсвени – най-често от етерични масла и абсолюти. Много органични балсами за устни включват съставки, като пчелен восък, какаово масло, кокосово масло, витамин С и витамин Е.

 

Натуралните прудкти за устни често включват и антиоксиданти. Това означава, че те не просто карат устните ви да се чувстват по-меки, а всъщност подобряват и здравето им, чрез подхранване. Пчелният восък, често срещана съставка в органичните балсами за устни, може да поправи щетите, причинени от излагането на слънце. Той също така действа и като предпазна бариера. Има антибактериални свойства и помага за предотвратяване на растежа на бактерии, причиняващи инфекции.

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по