Georganics

Повечето от нас приемат, че добрата хигиена на устната кухина включва само ежедневното почистване на зъбите. Но не винаги се замисляме за ефекта върху здравето ни, от ежедневното поглъщане на синтетични химикали, които често се намират в масовите продукти.

 

 

Всичко започва с един въпрос ...

 

Наистина ли са необходими всички тези синтетични химикали, използвани в конвенционалната грижа за устната кухина? Изследванията показват, че природата вече ни предлага всичко необходимо, за да се грижим за здравето на своите зъби и уста. С гаранция, че съставките им са чисти и с най-високо качество, Georganics създават ефективни продукти, които не само се грижат зъбите ни да са здрави, но и поддържатцялостното ни здраве.

 

 

Как се ражда Georganics

 

Пътешествието на Georganics започва, когато Алесандро формулира собствена паста за зъби за него и приятелите му. Скоро след това, през 2014 г., основава марката, когато му се отдава възможност да снабди пазара на местния фермерски пазар в Кристал Палас. Чарлз, вече клиент на марката, се присъединява към Georganics през 2017 г., след като напуска банковия свят.

 

Днес Georganics e една от най-надеждните марки за естествена и ефективна грижа за устната кухина.

 

 

Georganics UK

Филтри
Марки
Цена