Гел при разширени вени Прополис 150 мл Apiarium

32,35 лв.
 • Марка: Apiarium
 • Кат. номер: 2732

Разширени вени, подуване, нарушена циркулация на кръвта – гелът на Apiarium, може да облекчи тези неприятни, болезнени състояния. Забравете умората и тежестта, почувствайте лекотата!

Рецептата използва екстракти от бял равнец, Готу кола (Centella Asiatica), известен още като „тигрова трева“, заради специалната им вазопротективна и вазотонична функция, подпомагаща микроциркулацията на повърхността на кожата и устойчивостта на капилярите. Благодарение на ефективността си, гелът допринася за приятно усещане на свежест и подобряване на циркулацията на кръвта на краката.

С невероятните си ароматизиращи и антибактериални свойства, прополисът спомага за защита и въстановяване на кожата.

free

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Начин на употреба

Нанесете тънък слой от продукта върху засегнатите зони, масажирай за около 5 минути до пълното попиване.

 

Свойствата на прополиса

 

 • бактерицидно или бактериостатично действие
 • пречистващо
 • противовъзпалително, антисептично
 • антивирусно, например срещу херпес вирус
 • антикоагулант – подтиска коагулацията (утаяването) на плаките в кръвта
 • противогъбични (например срещу candida albicans)
 • заздравяващи, възстановяващи
 • имунорегулаторни, имуностимулиращи
 • стимулира кръвообращението

 

Прополисът, дарът от природата

 

Прополисът съдържа 300 активни молекули и се състои от 30% восък, 50% смоли и балсамови вещества, 10% етерични масла, 5% прашец и 5% органични вещества или минерали. Най-интересният компонент са флавоноиди, които са химически растителни съединения, разпространени във висшите растения, съдържащи многостранни свойства, сред които антиоксидантните, защитаващи пропускливостта на кръвта и лимфните капиляри и противовъзпалителните процеси, засягащи лигавицата, кожата и ставите, наред с други фактори, благоприятстват приема на витамин С и калций.

Основните флавоноиди, присъстващи в прополис, са Пинокембрин, Галанин и Кверцетин. Някои фенолни съединения присъстват в прополиса (по-специално кафеената киселина с антиоксидантни и противовъзпалителни свойства).

 

 

Състав: Aqua, Aesculus hippocastanum extract*, Centella Asiatica extract*, Ruscus aculeatus root extract*, Achillea millefolium extract*, Carbomer, Propolis extract*, Parfum, Potassium sorbate, Sodium dehydrogenate, Sodium hydroxide.

 *от сертифицирано биологично земеделие

 

Внимание: Измийте ръцете си преди и след нанасяне на продукта. Избягвайте контакт с очите и лигавиците. Дръжте далеч от деца. Не поглъщайте продукта. Само за външна употреба. Да не се прилага в случай на ожулвания и раздразнения. Съхранявайте продукта плътно затворен и на хладно място.

 

Данните, показани на опаковката на продукта (INCI, съвети за употреба, срок на годност, сертификати и др.), могат да варират в зависимост от актуализацията на формулите от производителите и доставката на нова партида. Ето защо, винаги се позовавайте на информацията на етикета, преди да използвате закупения продукт. Показаните изображения са чисто ориентировъчни и са обект на промени от производителите.