Флорална Вода Маточина 100 мл Ecomaat

15,00 лв.
  • Марка: Ecomaat
  • Кат. номер: 2428

Флорална вода Маточина успокоява и подобрява състоянието на чувствителна и раздразнена кожа при възпаление, дерматити или алергични реакции. Подходяща ежедневна грижа за суха, куперозна и чувствитела кожа. 

Флорална вода Маточина подобрява състоянията на кожата свързани с раздразнения и алергии. Стимулира микроциркулацията в кожата, като я освежава и подмладява. Ароматът на етеричното масло от Маточина влияе благотворно при силно нервно напрежение и безпокойство, стрес.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Подходяща е за

 

Флорална вода Маточина е подходяща за суха, чувствителна и раздразнена кожа, склонна към възпаления в резултат от алергии и дерматити. 

Използвайте флоралната вода ежедневно, за да успокоите кожата на лицето, шията и деколтето, както и за да подготвите кожата за нанасяне на основния козметичен продукт. 

 

 

Съдържа: Флорална вода здравец ( Мelissa officinalis leaf floral water) .

Флоралната вода е прозрачна течност съдържаща етерично масло от Маточина – в разтворено или емулгирано състояние. Произведена от листата и цветове на маточината, отгледана съгласно принципите на биологичното земеделие (Melissa officinalis leaf oil).

 

НЕ СЪДЪРЖА: Минерални масла, силикони, парабени, синтетични парфюми, изкуствени оцветители, химични антиоксиданти, пропилен гликол.