Често задавани въпроси (FAQ)

?
Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не е задължително да се регистрирате, за тази цел има възможност за Бърза поръчка. В случай, че решите да го направите, Вие ще пазарувате по-удобно и ще можете да следите статуса на направените поръчки. Моля, не забравяйте да попълните коректно своя телефонен номер, за можем да се свържем с Вас!

?
Каква информация е нужна, за да направя поръчка без регистрация?

За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail. Моля, не забравяйте да ги напишете, за да можем да се свържем с Вас!

?
Как да намеря по-бързо търсеният от мен продукт?

За Ваше удобство сайта ни разполага с търсачка и филтри, с помощта на които може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт. Търсенето става лесно. Само трябва да изпишете в празното поле под опция „търсене” – име, категория, продукт и други ключови думи, след което да да натиснете обозначената лупичка.

?
Мога ли да направя промени по поръчката си или да добавя допълнителни продукти?

Да, можете да го направите, по няколко начина: като ни пишете във формата за съобщение в сайта, катo ни напишете имейл на info@makasa.org, или ни се обадите на телефон 0893 77 09 88.

?
Как да разбера, дали поръчката ми е приета?

Когато сте регистриран потребител, ще получите имейл за потвърждение с описание на продуктите, които сте поръчали.

При поръчка, чрез бутона „Бърза поръчка“, при правилно попълнени телефонен номер, ще получите телфонно обаждане от наша страна.

 

?
Има ли изискване за минимална поръчка?

Не, в био магазин МаКаСа няма изискване за минимална поръчка.

?
Каква е цената за доставка на продукти, закупени от online магазина?

Цената за доставка за България и чужбина, можете да проверите в раздел „Доставка“ на нашия сайт – https://makasa.org/usloviia-za-dostavka.html

?
Мога ли да поръчам онлайн и да получа поръчания продукт лично от физическия магазин?
Разбира се! За нас удобството на клиента е на първо място! Моля, при потвърждение на поръчката да заявите желанието си за получаване на продуктите на място. Адресът на физическия ни магазин в гр.Бургас е бул. „Алеко Богориди“ 22.
?
Какви са начините за плащане?
• Наложен платеж с куриерска фирма Speedy
• Банков паричен превод към сметка BG51UBBS80021081365040, при
банка ОББ.
• Плащане с кредитна/дебитна карта.
• Плащане в брой или с карта при получаване във физически магазин.
?
Мога ли да получа фактура на юридическо лице?

Да, можете да получите фактура. За целта е нужно e да сте регистриран потребител на сайта ни и да въведете съответните данни в профила си.

?
Какво представляват етеричните масла?

Етеричните масла са концентрирани, летливи, ароматни съединения на растенията, които обикновено се състоят от терпени, естери, алдехиди, кетони, алкохоли, феноли и окиси. 

?
Как да прилагам етеричните масла вкъщи?

Етеричните масла обикновено се прилагат, чрез дифузиране с дифузер или арома лампа. Можете да ги нанасяте локално на кожата, само ако са правилно разредени в базово масло, чрез масаж, чрез различни лечебни мехлеми или козметични продукти за лице, тяло и коса. Никога не прилагайте етерични масла неразредени върху кожата си!

?
Какво представялват базовите/растителни масла?

Базовото масло е растително масло, получено от мастната част на растението, обикновено от семената или ядката. Базовите масла (още наричани носители или растителни) също имат собствени различни терапевтични свойства и вашият избор за масло носител трябва да зависи от това, каква терапевтична полза търсите.

?
Как мога да прилагам базови масла вкъщи?

Всяко базово масло има специфично предназчение – често намира приложение, като разредител на етерично масло, тъй като растителната основа гарантира безопасното прилагане на етеричните масла върху кожата. Научете повече в нашия блог за различните полезни приложения – за лице, тяло и коса.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас