Бленд за деца – Унищожител за бацили, Органик, 10 мл Plant Therapy

34,90 лв.
  • Марка: Plant Therapy
  • Кат. номер: 3384

Чудесен бленд за деца, който ще помогне в сезона на простудите и грипните състояния. Останете здрави и се възстановете по-бързо с тази супер синергична смес! Ефективен, както сместта за възрастни, но по-безопасен за малките деца.

Всяко масло помага за поддържане на имунната система и доброто общо състояние на дихателните пътища – органичното етерично масло от чаено дърво и смърч имат отхрачващ ефект. Маслото от чаено дърво се използва за облекчение и лечение при всички видове заболявания на дихателната система като настинки, остри респиранторни заболявания, вирусни заболявания, ларингити и тонзилити. Ефективно е и при простудни заболявания, заради успокоителния и отхрачващ ефект, прочиства дихателните пътища от секрети и облекчава общото състояние.

Органичното конопено масло противодейства стреса в организма, органичното етерично масло от лавандула и био риган помагат за успокоение, а био етерично масло от лимон е за прилив на енергия.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Серията KidSafe® на Plant Therapy е първата по рода си линия етерични масла, разработена специално за деца!

 

Формулите на новаторските блендове от етерични масла KidSafe® са създадени специално от световноизвестния ароматерапевт Робърт Тисеранд и са предназначени за деца на възраст от 3 до 10 години.

 

KidSafe® разполага с разнообразни блендове и единични масла, насочени да бъдат в помощ на родителите при специфични проблеми и неразположения на техните деца, често срещани в този възрастов диапазон. Предлагат  се, като 100% чисти, неразредени етерични масла, или като предварително разредени рол-он шишета.

 

Като родители, екипът на Plant Therapy, не би се примирил с нищо по-малко от абсолютната безопасност. Ето защо за създаването на линията, са поканили най-големия експерт по безопасност на прилагане на етерични масла в света Робърт Тисеранд. Нивото на научни изследвания, тестове и гарантираното високо качество, които са вложени в разработването на линията KidSafe®, е без аналог в индустрията в света!

 

И не само, че маслата са 100% безопасни за деца, те също са и ефективни!

Ако търсите чисти етерични масла, които полезни свойства да можете да прилагате и на вашите деца, просто няма наличен друг по-безопасен продукт на пазара!

 

 

Съвети за употреба

 

Нанасете локално върху гърдите на детето при разреждане до 1-3% в базово масло. Като алтернатива можете да дифузирате няколко капки. Можете да го добавите и към почистващи препарати за допълнителна свежест и дезинфекция. 

Внимание! Винаги нанасяйте върху кожата в разреден вид, подходящото за възрастта. Консултирайте се с вашия личен лекар, когато се касае за вашето здраве. Ако сте бременна, кърмите или сте под лекарско наблюдение, се консултирайте с лекар. Винаги правете тест за чувствителност преди първа употреба!

 

Внимание: Международната Федерация на Ароматерапевтите не препоръчва етеричните масла да се приемат вътрешно, освен ако приложението не е под наблюдението на лекар, квалифициран в клиничната ароматерапия!
Информацията за този продукт е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение! Прочетете внимателно етикета и следвайте инструкциите за употреба. Да не се прилага перорално. Високо концентрирано, разреждайте винаги с базово растително масло!
Не използвайте при бременност, кърмене, епилепсия и при индивидуална непоносимост. Не използвайте при бебета и деца до 3-годишна възраст. Винаги използвайте след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка!