Етерично масло от Мащерка 9 мл TISSERAND

18,15 лв.
  • Марка: TISSERAND
  • Кат. номер: 2899

Аромат на енергия. Етеричното масло от мащерка има билков, тревист, сладък, напомнящ на лекарство аромат и се използва като връхна нотка в парфюмерията. Извлича се, чрез парна дестилация на цветчетата. Комбинира се добре с етерични масла от лимон, бергамот, маточина, лавандула, мента, евкалипт. Подходящо за мазна кожа и пърхот. Повишава вътрешната увереност и куража. Енергизира и мотивира. Съживява ума и тонизира сетивата.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

 

Аромат:

 

Билков, тревист, сладък.

 

Начин на употреба:

 

За ароматизиране на помещения добавете 6-8 капки в арома лампа. За масаж добавете 5 капки етерично масло в 10 мл базово масло. За вана добавете 4-6 капки етерично масло в 20 мл базово масло във вана с топла вода и разбъркайте енергично.

 

Внимание:

 

Преди употреба направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Само за външна употреба. Не използвайте неразредени етерични масла на кожата. Избягвайте контакт с чувствителни зони като очите. Пазете от деца. Не използвайте етерични масла за деца под 5-годишна възраст. Консултирайте се с лекар за употреба по време на бременност, при заболявания или лечение с медикаменти. Не използвайте за инхалации, ако страдате от астма, както и при деца под 10-годишна възраст. Броят на капките означава максимален брой капки в комбинация с етерични масла. Ако имате чувствителна кожа или за деца 5-12 год. възраст, използвайте за масаж 2 капки в 10 мл базово масло. Пазете от боядисани повърхности, пластмаса и открити пламъци. Съхранение на сухо и хладно.

 

Съставки (INCI):

 

Thymus zygis* (Етерично масло от мащерка)