eLek Bulgaria

Представяме ви българската, естествената и натурална козметика на бранда e-Лек, защото винаги е приятно да си подарим още красота и здраве. 

Естествени
 
Без химически консерванти
 
Ръчно приготвени
 
Веган, органични

 

Продуктите с марка „е Лек“ са създадени от природата. Началото на тяхната дейност датира от 2012 г. и е била свързана предимно с билките – обработването и приложението им в помощ на човешкото здраве и здравословния начин на живот. Постигнатите резултати ги увличат и така стигат до обогатяването на техния каталог с най-разнообразни и полезни мазила. 

 

Основните приоритети в тяхната дейност са

 

  • Стриктно придържане към натуралния произход на съставките;
  • Запазване на уникалността на рецептите;
  • Представяне и разпространение на качествена козметика, изготвена изцяло от органични съставки;
  • Повишаване на информираността на клиентите ни по отношение на съвременните разбирания за здравословен начин на живот.
  • Техните продукти не съдържат животински съставки. Не са тествани върху животни. Не съдържат петролни продукти и консерванти.

 

 

Пред вас са серии билкови мазила, приготвени от нас, за да бъдат Лек за Вас – казва Светлана Костова, собственик на бранда, и споделя: Ние ви даваме гаранция, че ще установите резултат веднага, след няколко намазвания, защото кожата е подхранена, заредена с природни вещества, богато кръвоснабдена и здрава. Тайната е в това, че съставът на мазилата е близък до състава на кожата, а активните вещества от билковите извлеци и витамините и помагат да се възстанови. Кремовете представляват взаимно допълваща се и точно дозирана комбинация от билки, натурални и етерични масла, и не съдържат тежки метали, пестициди, парабени и консерванти.


И така – ние ще ви кажем, че няма как да разберете, дали е така, докато не опитате сами!

 

 

ТОВА Е ЛЕК

 

Ние от МаКаСа сме щастливи да ви предложим пълната гама продукти на еЛек, освен в онлайн магазин makasa.org и във физическите ни магазини:

 

гр. Бургас, бул. „Алеко Богориди“ 22

гр. Варна, бул. „8-ми Приморски Полк“ 73, магазин Dantely 

гр. Созопол, стария град, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ 2–4

 

е Лек

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по