Ecomaat Bulgaria

Екомаат е водещ български производител на био козметика, етерични масла и хранитлни добавки:

  • етерични масла, екстракти и други суровини за парфюмерийната, фармацевтична, хранително-вкусова промишленост;
  • био козметични продукти за домашна и професионална грижа;
  • био хранителни добавки.

20 години опит в производството на био продукти, наложиха принципи, с които не правият компромис. Така, уверени във всяка съставка, която влагат в продуктите си, създават качество и чистота, които ще ви очароват.

Създават 100% натурални био козметични продукти и вярват, че осъзнатото ограничаване на синтетичните вещества в живота ни е избор, от който зависи здравето ни.

Екомаат ООД разработва, произвежда и продава в България и чужбина био сертифицирани, потребителски продукти, дистрибутирани под собствена марка. Предназначени са да покрият специфичното търсене на луксозния пазарен сегмент и се продават в специализирани, "бутикови" магазини и избрани спа и козметични салони.

 

 

Мисия & Визия

 

С ясна визия и с последователен подход те изпреварват тенденциите в динамично развиващия се сектор на натурални ароматни суровини, активни вещества и продукти за клиента. 


„Нововъведения!“

Чрез използване на технология за дестилация и екстракция със свръх критичен въглероден диоксид (CO2) или кавитация те комбинират изключително прозводствено ноу-хау, модерно оборудване и най-новите разработки в областта на извличане на натурални, ароматни и активни вещества от растителни суровини.

 

 

Ние от био магазин МаКаСа сме щастливи да ви предложим пълната гама продукти на ECOMAAT, освен в онлайн магазин makasa.org и във физическите ни магазини:

 

гр. Бургас, бул. Алеко Богориди 22

гр. Созопол, старият град, ул. Св. Св. Кирил и Методий 2-4

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по