Dr.Konopka`s

Невероятната история на Dr. Konopka`s little herbal company
 
– 1931 –

Д-р Конопка отваря малка аптека в предградията на Талин, столицата на Естония. Решава да посвети живота си на билкарството и лечебната сила на растенията, използвайки ги в продуктите, които се продават в аптеката. 

 

– 1932 –

Д-р Конопка създава легендарния лечебен крем за заздравяване на рани, който съдържа екстракти от 48 ценни билки. Клиентите на аптеката са впечатлени от бързия му ефект и го наричат „Чудото на д-р Конопка“. 

 
– 1935 –

Д-р Конопка разработва уникален антибактериален домашен сапун на базата на алуминиев ацетат. Сапунът става толкова популярен, че лекарят започва да го доставя с камиона си за продажба в съседните градове.  

  

– 1936 –  

Д-р Конопка започва работа върху продукти за красота на тялото и косатаВсичките първо са изпробвани от съпругата на лекаря – красивият и невероятно взискателен клиент. Козметичните продукти се появяват на рафтовете на аптеките само след като тя потвърди най-високото им качество. 

 

Лекарят е разработил повече от 150 масла за коса! Смята, че най-успешни са масла № 52 и № 37. 

  

  • Масло № 52 – възстановяващо органичното масло за коса, подхранва и защитава сухата, увредена коса, възвръща здравето и блясъка. 
  • Масло № 37 – рецепта, създадена за борба с пърхота, успокоява чувствителния скалп и придава на косата здрав вид.

По-късно тези масла стават част от неговите уникални шампоани за коса. 

   

– 1938 –

Лекарят издава в много ограничен тираж и със свои средства, книга със собствено разработените рецепти за красота. 

   

– 2013 –

Компанията Eurobiolab решава да възстанови рецептите за красота на д-р Конопка, съчетавайки ги със съвременните технологии. След три години упорит труд, серията козметични продукти на д-р Конопка, е окончателно пусната на пазара и вече се радва на голяма популярност в целия свят! 

 

 

Dr.Konopka's

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по