dōTERRA

Името на световноизвестната марка за етерични масла и ароматерапия „dōTERRA“ произлиза от латински език и означава „дар от Земята“.

 

През пролетта на 2008 г. група специалисти в областта на здравеопазването и бизнеса, които вече имат натрупан богат личен опит с полезните свойства на етеричните масла за подобряване на живота, се обединяват с една обща идея – представяне пред света на един нов стандарт на висококачествени етерични масла. Те се стремят към нещо различно, което би се харесало на всички хора – от начинаещите любители на етеричните масла, до онези, които се считат за експерти в областта.

Въпреки че dōTERRA (Дотера) отбелязва феноменално световно развитие, създателите ѝ продължават да поддържат бизнес културата на малка компания, в която на всеки мнението е важно и има свое специално място.

 

Като част от визия им да поднесат нов стандарт за висококачествени етерични масла на света,  dōTERRA (Дотера) инвестира в развитието на науката за етеричните масла. Това се осъществява по много различни начини и се управлява от силен екип за изследвания и развитие на dōTERRA (Дотера).Този отдел се състои от изследователи с научни степени и опитни специалисти, които събират данни от научни и клинични изследвания, идентифицират потребности за изследвания. Те създават и реализират проучвания и ги подготвят за представянето им пред други заинтересовани страни. За да се реализират тези постоянни проучвания, dōTERRA (Дотера)има и продължава да създава връзки с болници, университети и други организации, занимаващи се с научни изследвания. Крайната цел е по-доброто разбиране на това как действат етеричните масла – как си взаимодействат компонентите в едно етерично масло, как етеричните масла взаимодействат с клетките, как това влияе на хората и как могат да подобрят нашите домове и средата около нас като цяло.Тези проучвания обикновено се представят в годишни Глобални и европейски конференции, след което се разпространяват чрез други средства. Те информират, обогатяват и помагат на уелнес консултантите на Дотера и на клиентите, относно най-добрия начин за използване на етеричните масла за постигане на най-добрите резултати.

 

Основни факти

 

• 2008 – CPTG Certified Pure Tested Grade™ става символ на ненадминатия процес за гарантиране на качеството на dōTERRA™.

• 2010 – Подема се инициативата Healing Hands на dōTERRA (Дотера) – филантропско начинание, целящо предоставяне на помощ и надежда на света.

• 2014 – Чрез Co-Impact Sourcing™ dōTERRA (Дотера) предоставя етерични масла с най-високо качество, като същевременно стимулира икономически, майсторите занаятчии и общностите, където се добиват етерични масла.

• 2018 – Над 5 000 000 Уелнес консултанти правят революция в начина, по който семействата организират своя здравословен и щастлив живот чрез прости, безопасни и иновативни решения.

 

dōTERRA™ непрекъснато търси нови и иновативни начини за включване на ценните свойства на етеричните масла в продукти, които Вие и Вашето семейство използвате.

 

Съчетание на традиции и съвременност

 

От решаващо значение за етеричните масла не е само събирането на растенията. Трябва да се разбира и процесът на дестилация – дори най-дребната подробност може да повлияе върху състава на едно етерично масло. Ето защо, в dōTERRA (Дотера) се доверяват на източници, които са усъвършенствали процеса, получавайки знания и мъдрост, събирани от поколения майстори занаятчии. Когато става дума за благосъстоянието на Вас и Вашето семейство, искате да сте сигурни, че това, което давате на близките си, е безопасно и ефикасно.

Когато става дума за етеричните масла, това означава съчетание на традиционния и модерния подход.

dōTERRA™ получава своите етерични масла от глобална мрежа от фермери и растениевъди. Прилагайки познанието, натрупвано от много поколения, тези фермери знаят, точно кога да съберат растенията и кои части от растението да съберат, за да се постигне максимална чистота и сила на активните съставки на етеричните масла.

 

 

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по