Бленд за деца – Стоп, хрема – рол-он, 10 мл Plant Therapy

29,90 лв.
  • Марка: Plant Therapy
  • Кат. номер: 3461

Блендът от етерични масла „Стоп, хрема“ помага при прочистване на дихателните пътища на детето ви. Блендът от етерични масла „Стоп, хрема“, улеснява дишането и е толкова ефективен, колкото и бленда „Дихателна помощ“ за възрастни (една от най-популярните смеси от етерични масла на Plant Therapy), но е по-безопасен за малки деца.

Съдържа чисти етерични масла от ела, розалина, смърч, кипарис, мента и кедрова дърво.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Серията KidSafe® на Plant Therapy е първата по рода си линия етерични масла, разработена специално за деца!

 

Формулите на новаторските блендове от етерични масла KidSafe® са създадени специално от световноизвестния ароматерапевт Робърт Тисеранд и са предназначени за деца на възраст от 3 до 10 години.

 

KidSafe® разполага с разнообразни блендове и единични масла, насочени да бъдат в помощ на родителите при специфични проблеми и неразположения на техните деца, често срещани в този възрастов диапазон. Предлагат  се, като 100% чисти, неразредени етерични масла, или като предварително разредени рол-он шишета.

 

Като родители, екипът на Plant Therapy, не би се примирил с нищо по-малко от абсолютната безопасност. Ето защо за създаването на линията, са поканили най-големия експерт по безопасност на прилагане на етерични масла в света Робърт Тисеранд. Нивото на научни изследвания, тестове и гарантираното високо качество, които са вложени в разработването на линията KidSafe®, е без аналог в индустрията в света!

 

И не само, че маслата са 100% безопасни за деца, те също са и ефективни!

Ако търсите чисти етерични масла, които полезни свойства да можете да прилагате и на вашите деца, просто няма наличен друг по-безопасен продукт на пазара!

 

  • Аромат на: прохладна и свежа зимна гора
  • 10 мл

 

Съвети за употреба

 

Нанесете върху горната част на гърдите и/или челото на детето.

 

 

 

Състав

 

Специална формула за деца на възраст от 3 до 10 години. Този бленд съдържа 100% чисти етерични масла от игли на ела, розалина, смърч, кипарис, сладка мента и кедрово дърво, разредени до 3% във фракционно кокосово масло.

 

 

Внимание: Международната Федерация на Ароматерапевтите не препоръчва етеричните масла да се приемат вътрешно, освен ако приложението не е под наблюдението на лекар, квалифициран в клиничната ароматерапия!
Информацията за този продукт е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение! Прочетете внимателно етикета и следвайте инструкциите за употреба. Да не се прилага перорално. Не използвайте при бременност, кърмене, епилепсия и при индивидуална непоносимост. Не използвайте при бебета и деца до 3-годишна възраст. Винаги използвайте след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка!