Бленд за деца – Лека нощ, Органик 10 мл Plant Therapy

33,90 лв.
  • Марка: Plant Therapy
  • Кат. номер: 3460

Вярваме, че всеки родител понякога се нуждае от допълнителна помощ за да успокои децата преди лягане. Блендът от етерични масла за деца „Лека нощ“ помага да се създаде по-спокойна и успокояваща атмосфера, така че вашето дете да може да се отпусне преди лягане и да се отдаде на пълноценна почивка през нощта.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Серията KidSafe® на Plant Therapy е първата по рода си линия етерични масла, разработена специално за деца!

 

Формулите на новаторските блендове от етерични масла KidSafe® са създадени специално от световноизвестния ароматерапевт Робърт Тисеранд и са предназначени за деца на възраст от 3 до 10 години.

 

KidSafe® разполага с разнообразни блендове и единични масла, насочени да бъдат в помощ на родителите при специфични проблеми и неразположения на техните деца, често срещани в този възрастов диапазон. Предлагат  се, като 100% чисти, неразредени етерични масла, или като предварително разредени рол-он шишета.

 

Като родители, екипът на Plant Therapy, не би се примирил с нищо по-малко от абсолютната безопасност. Ето защо за създаването на линията, са поканили най-големия експерт по безопасност на прилагане на етерични масла в света Робърт Тисеранд. Нивото на научни изследвания, тестове и гарантираното високо качество, които са вложени в разработването на линията KidSafe®, е без аналог в индустрията в света!

 

И не само, че маслата са 100% безопасни за деца, те също са и ефективни!

Ако търсите чисти етерични масла, които полезни свойства да можете да прилагате и на вашите деца, просто няма наличен друг по-безопасен продукт на пазара!

 

  • Аромат: свеж, плодов, с освежаващ билков и земен подтон.
  • Внимание: Не използвайте неразреден върху кожата! Ако сте бременна или под грижа на лекар, консултирайте се с вашия лекар. Само за външна употреба!

 

 

Съвети за употреба

 

Локално – нанесете разредено при 2% в любимото си базово масло върху гърдите или задната част на врата на детето 30 минути преди лягане.

Добавете 3 капки от бленда към 1 супена лъжица шампоан без аромат или душ гел за тяло. Така получената смес прибавете към топлата баня преди лягане. Можете също така да добавите ½ чаша английска сол, по желание.

За ароматерапия приложете през нощта във вашия любим дифузер.

  

 

Състав

Специално създадена формула за деца на възраст от 3 до 10 години. Съдържа 100% чисти, неразредени KidSafe® етерични масла от лавандула, риган, мандарина, кедрово дърво, пачули, градински чай, римска лайка и синя вратига.

 

 

Внимание

 

Международната Федерация на Ароматерапевтите не препоръчва етеричните масла да се приемат вътрешно, освен ако приложението не е под наблюдението на лекар, квалифициран в клиничната ароматерапия!
Информацията за този продукт е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение! Прочетете внимателно етикета и следвайте инструкциите за употреба. Да не се прилага перорално. Високо концентрирано, разреждайте винаги с вода или базово растително масло!
Не използвайте при бременност, кърмене, епилепсия и при индивидуална непоносимост. Не използвайте при бебета и деца до 3-годишна възраст. Винаги използвайте след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка!