Бленд за деца „Чао, сърбеж“ 10 мл Plant Therapy

26,90 лв.
  • Марка: Plant Therapy
  • Кат. номер: 3659

Бленд от етерични масла „Чао, сърбеж“ на Plant Therapy има сладък, флорален аромат, който е формулиран да помогне за облекчаване на подуване, сърбеж, зачервяване и дискомфорт, свързани с ухапвания от насекоми, както и други кожни раздразнения. Ухапванията и кожните раздразнения могат да се появат през цялата година, по-често се случва през летните месеци, когато цялото семейство прекарва повече време на открито.

Блендът съдържа 100% чисти, неразредени, безопасни за деца етерични масла от копайба, лавандула, сладка мента, палмароза, пачули, куркума и роза абсолю. Тази невероятна KidSafe синергия е подходяща за използване от цялото семейство.

Етеричните масла от копайба и лавандула успокояват кожата, сладката мента охлажда, а палмароза и пачули балансират кожата. Етеричните масла от куркума и роза абсолю помагат за намаляване на подуването, причинени от ухапвания или дразнения. Тези масла работят заедно за борба с дискомфорта, причинен от ухапвания от инсекти и кожни раздразнения.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Начин на употреба

 

  • Специална формула от серията KIdSafe на Plant Therapy, създадена за деца от 2 до 10 години.
  • Локално под формата на масажно масло –  прилагайте сутрин, разредено в любимто си базово масло в съотношение 2-4%. Нанесете върху гърдите или краката на детето.
  • В дифузер – можете да добавите няколко капки за около 30 минути. Задължително правете почивки (отново за около 30 минути), ако дифузирате през целия ден.

 

Състав

 

100% чисти, неразредени, сертифицирани, органични масла с USDA –  Copaiba Oleoresin, Lavender, Spearmint, Palmarosa, Patchouli, Organic Turmeric CO2, Rose Absolute.

 

 

Внимание

 

Внимание: Международната Федерация на Ароматерапевтите не препоръчва етеричните масла да се приемат вътрешно, освен ако приложението не е под наблюдението на лекар, квалифициран в клиничната ароматерапия!
Информацията за този продукт е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение! Прочетете внимателно етикета и следвайте инструкциите за употреба. Да не се прилага перорално. Високо концентрирано, разреждайте винаги с базово растително масло! Не използвайте при бременност, кърмене, епилепсия и при индивидуална непоносимост. Винаги използвайте след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка!