Biopark Cosmetics

Biopark Cosmetics е производител на 100% натурални и органични продукти, произведени в Словения.


Biopark Cosmetics е гама от напълно естествени продукти, които доставят наслада на вашата кожа, коса и сетива. Всички продукти са изработени с любов и прецизност, суровините са внимателно подбрани след няколко контрола на качеството. В асортимента на BioPark Cosmetics ще намерите чисти масла, хидролати, глини, растителни масла, балсами за устни, етерични масла, всички напълно естествени и най-вече органични.

 

Biopark Cosmetics Етерични масла са течни, летливи растителни екстракти, обикновено получени чрез парна дестилация или студено пресоване. Те съдържат всички ценни свойства на растението в концентрирана форма и имат множество полезни ефекти върху ума и тялото. Тъй като те са силно концентрирани, никога не трябва да се използват директно върху кожата в чистата им форма, а винаги да се използват разредени в основно/растително масло, или те могат да се добавят в малки количества в готови козметични продукти, които не съдържат парфюми или етерични масла все още. Biopark Cosmetics предлагат 100% натурални, чисти и неразредени етерични масла.

 

Biopark Cosmetics Carrier масла – чистите растителни масла са чудесни за масаж, особено когато се комбинират с етерични масла, за грижа за лицето и косата. Те предлагат изключителна хидратация, подхранват кожата, тъй като съдържат незаменими мастни киселини, витамини и минерали. Маслата Biopark Cosmetics са чисти, студено пресовани и нерафинирани. Така запазват всички свои полезни компоненти и характеристики.

 

Biopark Cosmetics флорални води – това е течността, останала след парна дестилация на раститенията. Ето защо може да предложим специални хидрозоли като жасмин, сандалово дърво и др., които са с изключително голямо приложение в козметиката. Хидрозолите Biopark Cosmetics са 100% чисти и неразредени, без добавен алкохол, консерванти или емулгатори. От 3 до 5 пъти по-концентрирани в сравнение с други козметични марки. Ще постигате силен ефект, като използвате по-малко количество от тях за грижа за кожата или когато правите домашната си козметика. Поради концентрацията си, хидрозолите имат леко мътен (млечен) вид и интензивен аромат, което свидетелства за тяхното високо качество.

 

Как да използвате хидрозоли (флорални води):


За почистване на лицето: Навлажнете памучeн тампон с хидрозол и почистете кожата си с кръгови движения. Повторете, ако е необходимо.


Тоник на кожата: Затворете очи и напръскайте хидрозола, върху предварително почистена кожа. Нанесете овлажнител или масло за лице. Пръскайте по няколко пъти на ден, за по-свежо усещане.


Маска за лице: Смесете хидрозола с бяла или зелена глина и нанесете върху чиста кожа. Оставете за 10-15 минути. Изплакнете обилно с вода. Затворете очи и напръскайте хидрозола върху чиста кожа и нанесете овлажняващ крем за лице.


Вана: Налейте малко хидрозол във ваната с топла вода и се насладете на приятния аромат.


Грижа за косата: Напръскайте върху чиста коса и масажирайте скалпа. Няма нужда от изплакване.


Парфюм/дезодорант за тяло: Напръскайте върху кожата на разстояние от 15 см.


Аромамасаж: Нанесете чисто масло върху кожата и напръскайте хидрозола върху мазната кожа преди масажирането.


Освежаване на въздуха: Напръскайте във въздуха или на постелки, тапицерии, в сауни, на прането преди гладене...

 

Шишетата на BioPark Cosmetics са изпработени от захарна тръстика, за да са напълно натурални и щадящи природата. Това прави продуктите им 100% натурални, както съдържанието, така и опаковката. 

 

Ние от МаКаСа сме щастливи да ви предложим пълната гама продукти на Биопарк Козметикс, освен в онлайн магазин makasa.org и във физическите ни магазини:

 

гр. Бургас, бул. Алеко Богориди 22

гр. Созопол, Стария град, ул. Св. Св. Кирил и Методий 2-4

 

 

 

 

Филтри
Марки
Видове продукти
Цена
Подреди по
Подреди по