Био Розова вода 50 мл Zoya Goes Pretty

5,65 лв.
  • Марка: Zoya Goes Pretty
  • Кат. номер: 263

Срок на годност 12.2020 г.

 

100% натурална и дестилирана на пара, био розова вода.


Бутилирана в сърцето на Розовата долина в България, сертифицираната био българска розова вода е най-фината, 100% чиста, натурална, био флорална вода. Прелестният аромат, специалните свойства и растителната синергия на нашата био розова вода са добре познати по цял свят.

Чистата био розова вода е терапевтичен и хранителен продукт. Като използваме необикновени дестилационни методи, които включват в себе си вековни традиции и съвременни технологии, ние дестилираме специален вид розова вода, която запазва изцяло биодинамичната енергия на розовото растение.

 

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Благотворни действия

 

  • Терапевтично, почистващо и пречистващо
  • Противовъзпалително, предотвратяващо появата на акне и балансиращо
  • Действа против стареенето на кожата и овлажнява
  • Подмладяващо, стимулиращо и хармонизиращо
  • Стимулиращо храносмилането и антисептично
  • Подчертава отличителния вкус на храни и напитки

 

 

Употреба

 

Грижа за кожата и косата

 

Почистващо, овлажняващо и тонизиращо действие за всички типове кожа и коса – чудесен завършек на ежедневните Ви почистващи и освежаващи процедури.
Накиснете памуче в розова вода и разнесете по цялото лице и шия. Накиснете хавлиена кърпа, затоплете я и я поставете на лицето, за да пречистите и освежите кожата, помага и за отпушване на порите. Напръскайте нежна розова мъгла по цялото си тяло за незабавно овлажняване и свежест. Подмладява изгубилата блясъка си кожа и успокоява след продължително излагане на слънце.
Дава важни хранителни вещества на косата и ако се използва ежедневно, подобрява значително лъскавината и естествения блясък. Поръсвайте ежедневно. Идеална за всички домашни козметични средства.
Използвайте тази ароматна омара да омекотите и хидратирате кожата и косата си и да се поглезите с нежния аромат на роза.

 

 

Ароматерапия

 

Тази нежна форма на ароматерапия е подходяща за чувствителни хора, бременни жени и деца. Подмладяващото ухание ободрява духа и хармонизира ума. Има тонизиращ и възстановяващ ефект, а също повишава романтичното настроение. Използвайте като добавка във ваната за облекчение от стрес или напръскайте стаята, чаршафите и дрехите си.

 

 

Домакинството

 

Завладяващият аромат на рози ще превърне чистенето в приятно занимание. Използвайте като универсално, нетоксично, безвредно за Земята домакинско почистващо средство.

 

 

За домашните любимци

 

Познато като средство против очни възпаления и кожни раздразнения. Използвайте като щадящ околната среда ароматизатор на местата, където Вашият домашен любимец обитава или спи.

 

 

Състав

 

*Rosa damascena flower water (розова вода) 
*съставка от органичен произход.