Коса

Красива, подхранена и жизнена коса! Не е невъзможна мисия, особено когато се доверим на натуралната и органична грижа, която можете да намерите при нас в Био магазин МаКаСа. Маски за коса, масло за коса, подхранващи продукти, билкови бои, шампоани, балсами, всичко, от което имате нужда за вашата домашна козметика!

 

Органичните, натурални, био шампоани съдържат само съставки с чист произход, които по деликатен начин възстановяват жизнеността на всеки косъм от корена до върха. Косата ви е чиста, силна и лъскава, омазнява се по-бавно и видимо подобрява своя вид.

 

В Био магазин МаКаСа ще намерите изключителни натурални балсами, които не съдържат силикони, парабени, сулфати, както и други вредни и утежняващи съставки.

 

Маската за коса е допълнителна грижа, която действа в дълбочина и възстановява увредената коса или тази, която се нуждае от по-дълбоко подхранване. 

 

Напълно натуралните стилизиращи прподукти, съдържат само естествени масла, глина, растителни екстракти и други. Могат да се нанасят многократно през деня, без да утежняват и омазняват косата.

 

Шампоани за коса
 
 
Балсами за коса
 

Маски за коса
 
 
Боя за коса
 
 
Подхранващи продукти
 
 
Стилизиращи продукти

 

Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по