Лосион против въшки 100 мл eLek

10,50 лв.
  • Марка: eLek
  • Кат. номер: 3135

Лосион за коса против въшки е съчетание от субстанции, които имат антипаразитно действие, силни антивирусни и антибактериални свойства. Това е лек срещу паразити, допринася за трайното и качествено отстраняване на досадните гадинки.

Въшките не понасят този билков лосион – той не само убива гнидите, но им пречи да се захващат за косъма – затова е подходящ както за борба с въшките, така и да се ползва при хора, които са изложени на контакт.

Билков лосин  за коса против въшки унищожава въшките, а освен това помага за разтварянето на лепнещото вещество, което задържа гнидите по космите.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Начин на употреба

 

ПРЕВАНТИВНО – по 2 впръсквания от лосиона върху чувствителните места (слепоочията и тила) сутрин, преди излизане.

 

ПРИ ВЕЧЕ УСТАНОВЕНИ причини на сърбеж – впръскайте върху скалпа, в основата на косата. Защитете очите. Масажирайте и разпределете лосиона по целия скалп и коса. Оставете да действа 30 минути. Косата трябва да изглежда мокра. След това измийте косата с шампоан и изсушете. Разресвайте старателно сухата вече коса с много фин гребен, потопен в затоплен оцет. При желание може за изплакнете косата повторно. Повторете този начин на прилагане след една седмица и така в продължение на 3 последователни седмици. В случай, че проблемът продължи, да се повтори същата процедура в три последователни дни.

 

ВНИМАНИЕ! Не се препоръчва за епилептици, бременни, деца под 3 години и хора с индивидуална непоносимост към някои от съставките.

  • Тествайте индивидуалната поносимост.
  • Да не се поглъща!
  • Да се съхранява на хладно място, далеч от нагревателни уреди и слънчева светлина, недостъпно за малки деца.
  • Продуктът отговаря на изискванията на Наредба №36 на МЗ и Директива 76 (768) на ЕС, регламент №1223/2009 г.

 

 

Предупреждение

 

За да се избегне риск от алергия, напръскайте от билков лосион срещу въшки в свивката на лакътя, оставете го сгънат няколко минути и ако няма зачервяване или щипане, както и друга реакция, може да сложите лосиона върху главата според инструкциите за уnотреба. Ако има реакция  – продуктът не трябва да се използва.

Избягвайте контакт с очите (ако попадане в окото, изплакнете обилно с чиста вода). Да не се използва при деца под 3 години. Да не се изnолзва пo време на бременност и кърмене. Не се препоръчва в случай на респираторни nроблеми.

 

 

Състав

 

Био лавандулова вода, дестилирана вода, ЕМ: лавандула, чаено дърво, розмарин, евкалипт радиата, карамфил, анетол, мащерка.

INCI: Organic Lavender Aqueum, Watter Distilled, Lavandula Angustifolia – Essential Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (Tea Tree Oil), Rosmarinus Officinalis Oil, Eucalyptus Essential (Eucalyptus Radiata) Oil, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Anethole, Thymus Vulgaris Leaf Oil   

 

  • Продуктът е нотифициран в Европейския Портал за Козметични Продукти под номер: CPNP 
  • Продуктът е преминал е качествен контрол при СРЗИ (Столична Районна Здравна Инспекция)
  • Продуктът има Оценка за безопасност на козметичен продукт, изготвена от сертифициран оценител.
  • Продуктът е маркирани със стандартен баркод (GTIN).