Балсами за коса

Балсамът е продуктът, който подхранва допълнително косата след измиване, помага за по-лесно разресване и осигурява блясък и мекота. Косата става по-податлива на последващо оформяне в любимата ви прическа.

 

В Био магазин МаКаСа ще намерите изключителни натурални балсами, които не съдържат силикони, парабени, сулфати, както и други вредни и утежняващи съставки.

 

От избора на подходящ балсам за вашата коса, зависи дали ефектът от него ще ви удовлетвори.

 

Когато избирате балсам, вземете под внимание вашия тип коса и стил. Косата с различна текстура ще се нуждае от различни съставки, които да я третират най-добре. И ако сушите косата си всеки ден със сешоар или я боядисвате често, тя ще се нуждае от допълнителна влага.

 

Балсам за Боядисана коса

 

Ако косата ви е обезцветявана, боядисана или къдрена, тя ще е допълнително изтощена. Потърсете шампоан и балсам, подходящи за боядисана коса. 

 

Балсам за Суха коса

 

Структурата на косата при някои хора е по-твърда и суха. Ако случаят е такъв, може да поискате да потърсите по-силен балсам, който да заздрави по-добре и да защити косата ви.

 
Балсам за Къдрава коса

 

Къдравата коса може да бъде склонна към сухота. Ако косата ви е къдрава, може да се наложи да бъдете по-усърдни, за да разпределите равномерно балсама на косата си. Ще имате нужда и от гребен с широки зъбци под душа – прокарайте го през косата си след нанасяне на балсам.

 

Ние от био магазин МаКаСа, сме щастливи да ви предложим пълната гама продукти от категория Балсами за коса, освен в онлайн магазин makasa.org и във физическите ни магазини:

 

  • гр. Бургас, бул. Алеко Богориди 22
  • гр. Созопол, стария град, ул. Св. Св. Кирил и Методий 2-4
Филтри
Марки
Цена
Подреди по
Подреди по