Бадемово масло 100 г Biopark Cosmetics

17,25 лв.
  • Марка: Biopark Cosmetics
  • Кат. номер: 3294

Произвежда се, чрез смилане на бадемите на кремообразна, гладка паста, без да се загрява. Маслото е хипоалергенно и е подходящо за всички типове кожа. Бадемовото масло овлажнява дълбоко, омекотява кожата и е богато на минерали, антиоксиданти и витамини. Липсата на топлина при производството му, запазва всички хранителни вещества на бадемите.

Бадемовото масло образува защитна бариера върху кожата и е подходящо и за груба и напукана кожа. Богато е на мононенаситени мазнини, калций, калий, желязо и манган. Съдържа витамин В, фосфор и мед и осигурява отличен източник на витамин Е.

СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Полезни връзки
СЪСТАВ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Съвети за употреба: Благодарение на твърдата си структура бадемовото масло е идеално за масажи. Може да се използва самостоятелно или в комбинация с други продукти. Няколко капки етерично масло му придават прекрасен аромат.

 

Подходящо за: раздразнена, зряла, чувствителна, суха и всеки тип кожа

 

Състав: Prunus dulcis, Hydrogenated Vegetable Oil

Внимание: Информацията за този продукт е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение! Прочетете внимателно етикета и следвайте инструкциите за употреба. Да не се прилага перорално. Винаги използвайте след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка!