Apiarium

Философията на Apiarium може да бъде обобщена в няколко прости точки:

 
Днес, както преди

 

Продуктите им са вдъхновени от 50-те години, когато всичко е било по-просто и е съществувала по-близка връзка между човека и природата. Завръщане към простите неща, които са истински, но в същото време функционални и ефективни.

 


Естествено, но не обикновено

 

Продуктите са свежи, с естествени оцветители, богати на естествени аромати. Радост за очите, както и за всички останали сетива!

 


Без безполезни вещества „за увеличаване на обема“

 

Минимален риск от алергии и по-висока ефективност – резултат от задълбочени изследвания. Отделя се специално внимание на всяка фаза от производството.

 


Без вредни съставки

 

Ако нашата кожа би могла да избере, кои съставки би предпочела?
Без силикони, без SLS-SLES, без петролни продукти, без вредни консерванти (не се използват парабени), без животински продукти (например желатин, колаген, плацента и т.н.)

 


Работят в хармония с природата

 

Продуктите не се тестват върху животни и са създадени с ниско въздействие върху околната среда. Изпозлвани са растителни съставки, екологично съвместими материали и опаковки, които лесно се рециклират.

 

 

Ние от био магазин МаКаСа сме щастливи да ви предложим пълната гама продукти на Апиариум, освен в онлайн магазин makasa.org и във физическите ни магазини:

 

  • гр. Бургас, бул. Алеко Богориди 22
  • гр. Созопол, старият град, ул. Св. Св. Кирил и Методий 2-4

 

Cosmetici Naturali Biologici

Филтри
Марки
Предназначение
Аромати
Цена
Подреди по
Подреди по